İskele’nin kalbi Noyanlar Şirketler Grubu'nda eğlence hiç bitmiyor. Noyanlar Şirketler Grubu'nun prestijli sitelerinden biri olan ve İskele Long Beach’te yer alan Royal Sun Recidence, ünlü rapçiler Dr. Sticky ve Sattar’ın yeni klibine ev sahipliği yaptı. Klip, Youtube’ta yayınlandığı andan itibaren yoğun ilgi gördü.

İskele’nin gelişiminde büyük pay sahibi olan, yerli ve yabancı yatırımcının en çok tercih ettiği Noyanlar markası, bu kez klip çekimine ev sahipliği yaptı.
Ünlü rapçiler Dr. Sticky ve Sattar, Bombarde isimli şarkının klip çekimi için Noyanlar Şirketler Grubu'nun prestijli sitelerinden biri olan Royal Sun Recidence'ı tercih etti.



Hem eğlendiler hem klip çektiler


İskele’nin güzellikleri ve Royal Sun Recidence'ın konforunun ön planda olduğu klipte, parti organize eden arkadaşların eğlenceli bir gün geçirmesi konu edildi.
Ünlü rapçiler, daha önce de yine Noyanlar Şirketler Grubu'nun sponsorluğunda özelde İskele ve genelde Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini tanıtan bir klip çekmişti.
Ünlü rapçiler Dr. Sticky ve Sattar ve dansçıları, Bombarde isimli şarkının klibinde hem eğlendi hem de klip çekimini gerçekleştirdi.
Dr. Sticky ve Sattar’ın yeni klibi, hem Noyanlar Şirketler Grubu ve Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına katkı yapıyor, hem de kulağa hoş gelen ritmiyle dinleyenlerin beğenisini kazanıyor.
Klibi, alttaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=4lKmlGt292I