Ulusal Birlik Partisi milletvekili Hasan Taçoy, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada trafik kazası geçirdiğini, durumun iyi olduğunu duyurdu.

Girne çevre yolunda, trafik ışıklarında beklerken, bir vatandaşın anlık dalgınlığı sonrasında kaza geçirdiğini anlatan Taçoy, aracına arkadan çarpıldığını ve kısa bir süre bel ve boyun spazmı geçirdiğini söyledi.

Kaza sonrası arayan herkese teşekkür eden Taçoy, sağlık durumunun iyi olduğunu ekledi.

Hasan Taçoy’un açıklaması şöyle:

"Çok sevdiğim, değerli yol arkadaşım Osman Atakara'nın cenaze törenine katılmak maksadıyla dün, tüm diğer partili arkadaşlarımız gibi Alsancak'a gitmek için Lefkoşa'dan ayrıldım.

Girne çevre yolunda, trafik ışıklarında beklerken bir başka vatandaşımızın bir anlık dalgınlığı sonrasında bir kaza geçirdim. Aracıma arkadan çarpan vatandaşımız nedeniyle, kısa bir süre bel ve boyun spazmı geçirdim. Kısa süren tedavimin ardından bugün yine halkımızla, partililerimizle iç içeyim.

Hayatını kaybeden değerli kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.

Kaza sonrası arayan, soran, ilgilenen tüm yol arkadaşlarıma, vatandaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ederim. Gayet iyiyim. İlginiz için herkese teşekkür ederim."