North Cyprus UK

HP Mağusa Milletvekili Hasan Topal, Brt’de yayınlanan Pembe Paşaoğluları’nın sunduğu “14. Saat” isimli programa katıldı.

Paşaoğluları’nın sorularını yanıtlayan Hasan Topal, halkın Halkın Partisi’nden şu anda istediği bir silkinip kendine gelme olduğunu söyledi. Halkın HP’ye kendi içinde bir değişim yapmasını istediğini söylediğini anlatan Topal, bu değişime parti içinde her şeyin dahil olması gerektiğini dile getirdi.

“Hatamız var, önemli olan ders çıkarmak”

HP’de değişim yapılması gerektiğine vurgu yapan Topal sözlerine şöyle devam etti:

“Halk bu takımla maça çıktın. Ama istediğin sonucu alamadın diyor. Halk bir değişim yap diyor. Bunlar kısa sürede olacak iştir. Yapacağın değişim halka güven verirse halk senin elinden tutar. Değişim ne zaman olacak bilmiyorum ama hızlı bir şekilde olması lazım. Zamanla yarışıyoruz. Çözüm bekleyen çok işler vardır”

Hasan Topal, kendisinin yetişme tarzı olarak bir şey isteyen bir kişi olmadığını savundu ve “ama görev verilirse yaparım. Ben bunda ısrar etmem ama görev verilirse yaparım”

Konuşmasında HP’nin geçmişte her insan ve her parti gibi hataları olduğunu ifade eden Topal, önemli olan yapılan hataların farkında olup bu hatalardan ders çıkarmak olduğunu belirtti.