Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, Masterchef isimli televizyon programında yer alan ve başarılarıyla Kıbrıslı Türkleri onurlandıran Tanya Kilitkayalı’ya kişisel sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Yıllar geçse de bu hikâyenin konuşulacağını ifade eden Kılıç, TV 8 ile Somer Sivrioglu, Danilo Zanna ve Mehmet Sivrikaya teşekkür etti.

İşte Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın ilgili paylaşımı:

“Bir yarışmadan ötesi...  Masterchef gibi dünyanın en çok ilgi gören programlarından birinde 4 ay boyunca neredeyse her gece milyonların izlediği evlere misafir olacaksınız. yüzbinler sizi takip edecek ve geldiğiniz yerden, ülkenizden, özel hayatınızdan, okuduğunuz okula kadar tüm detayları gözler önünde yaşayacaksınız. Bunu doğal olarak yapacaksınız. Kendinizi sevdireceksiniz, sizinle gurur duyulmasını sağlayacaksınız.. Yüzbinler arasından seçilerek Kıbrıs'ın Kilitkaya köyünden yola çıkarak Mağusa Namık Kemal Lisesinden, Doğu Akdeniz Üniversitesinden geçerek, böylesine her günü macera dolu bir yaşamın içinde kendinizi bulacaksınız. Yüzlerce gence örnek model olacaksınız. Müthiş bir tanıtım yapacaksınız. Hayatın sizi nereye götüreceğinide bilmeden   adımlarınızı atmaya devam edeceksiniz. Sanırım yıllar geçsede bu hikâye konuşulmaya devam edecek. Bize düşen ise ona sadece Teşekkür etmekdir diye düşünüyorum.  Teşekkürler Tanya..  Bize kattıkların için..

 Özel bir Teşekkür’de özellikle Somer Sivrioglu, Danilo Zanna, Mehmet Sivrikaya ve TV 8'e bu inanılmaz fırsatı verdikleri için...”