Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün meydana gelen trafik kazasının ardından, yakınlarından ve sevenlerinden gördükleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Faiz Sucuoğlu, polis teşkilatına da ortaya koyduğu çaba için ayrıca teşekkür ederken, kazada yaralanma veya ölüm olmasının tek tesellileri olduğunu ifade etti. Sucuoğlu, eşi adına kayıtlı olan araçta ciddi hasar meydana geldiğini belirtti.

İşte ilgili paylaşım:

Değerli dostlarım, bu akşam saatlerinde maalesef bir trafik kazası yaşadık. Eşim ve kızım ile birlikte, kendi aracımızda seyahat ettiğimiz esnada, karşıdan gelen araçla çarpıştık. Kaza neticesinde, şahsım, eşim ve kızımda, çok şükür, herhangi bir yaralanma olmamıştır. Eşimin adına kayıtlı araçta ciddi hasar meydana gelmiştir.

Karşı aracın sürücüsü de bu vahim olaydan yara almadan kurtulmuştur... Kazada, herhangi bir can kaybı olmaması, bizlerin tek tesellisidir... Kaza anından itibaren, yakınlarımızdan, sevenlerimizden gördüğümüz yoğun ilgiye, polisimizin, kazanın hemen sonrası ortaya koyduğu çabasına, yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum... Hepimize geçmiş olsun...