“Halk şu anda ekonomik olarak uçurumun kenarında;  Halkı uçurumun kenarından döndürmek için sert muhalefeti halkla birlikte sergileyeceğiz”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, halkın CTP’ye çok büyük bir sorumluluk yüklediğini kaydetti ve komitelerde CTP’ye büyük görev düşeceğini söyledi.

CTP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erhürman, halkın şu anda ekonomik olarak uçurumun kenarında olduğunu savundu ve halkı uçurumun kenarından döndürmek için sert muhalefeti halkla birlikte sergilemek konusunda hızlı ve yoğun bir dönem geçireceklerini vurguladı.

Havadis Web TV’de soruları yanıtlayan Tufan Erhürman, CTP’yi daha da güçlendirmek için parti içi çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Komitelerde CTP’ye büyük görev düşeceğini vurgulayan Erhürman, halkın CTP’ye çok büyük bir sorumluluk yüklediğine dikkat çekti. CTP’nin yüzde 50 oranında hem milletvekili sayısını hem de oy oranını artırdığının altını çizen Erhürman, halkın CTP’ye güven duyduğunu söyledi.

Bu güvene layık olma arzusunda olduklarını belirten Erhürman, Kıbrıs Türk halkının zor günlerden geçtiğini ifade etti.

Bundan sonra da tüm sorunların takipçisi olacaklarına işaret eden Erhürman, “Meclis’e ekonomiyi biraz olsun toparlayacak yasa tasarıları gelirse, sırf muhalefette olduğumuz için CTP karşı çıkmaz” dedi.

Erhürman, “Sayın Sucuoğlu’nun ‘radikal kararlardan’ kastı, elleri halkın cebine daha da uzatmaksa, vergilerin oranlarını yükseltmekse, bunlara tepkimiz sert olacak” diye konuştu.