İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, ”Sorumluluk sahası çok geniş olan bakanlığımızın yoğun iş temposu içerisinde, yıllardır halkımıza en iyi hizmeti vermek adına alın teri döken personelimize yönelik, 14-15 Aralık 2022 tarihleri arasında bakanlığımız hizmetiçi eğitim düzenlemiştir.” Dedi.

Öztürkler, “ Eğitim "Çalışma ve Motivasyon Eğitimi" ile "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi" konularında, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilmiştir.” İfadesini kullandı.

Öztürkler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Koordinatörü değerli dostum Prof. Dr. Ahmet Adalıer ve Eğitmen Yard. Doç. Dr. Linda Fraim'ın sunumlarıyla çok verimli bir eğitim çalışması gerçekleştirdik. Hizmetiçi eğitimin hem personelimizin kişisel gelişimine, hem de hizmet kalitemize çok olumlu katkıları olacağına yürekten inanıyorum.

Bu güzel ve verimli çalışmanın hazırlanmasında başta Bakanlık Müdürümüz Mehmet Kayan’a, Personelden Sorumlu İdari Amir Hatice Ulucan'a, eğitmen hocalarımıza ve eğitimlere iş akışını bozmadan düzenli katılan özverili personelimize teşekkürlerimi sunuyorum.”