İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, 2023 yılı Kırsal Kesim Arsaları altyapı çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.Öztürkler "Yıl hedefi olarak yaklaşık 35 köyümüze eksik olan yol, su ve elektrik altyapıları en hızlı şekilde götürülecektir" ifadelerini kullandı.

Öztürkler'in açıklaması şöyle:

Kırsal Kesim Arsaları altyapı çalışmalarımız 2023 yılı planlamasıyla devam etmektedir. 2022 yılı içerisinde “Her Hafta Bir Köyümüze Hizmet Götürme” hedefiyle çıktığımız hizmet yolunda; Adaçay, Bafra, Pamuklu ve Çayırova’da konutlarını daha önceden inşa etmiş, kırsal kesim hak sahiplerimizin eksik olan asfalt yolları tamamen dökülmüştür.

Sosyal Konut Edindirme Birimimiz tarafından, 2023 yılı hedeflerimiz içerisinde altyapıları eksik olan kırsal kesim arsaları tespit edilmiş ve altyapı planlaması yapılmıştır. Yıl hedefi olarak yaklaşık 35 köyümüze eksik olan yol, su ve elektrik altyapıları en hızlı şekilde götürülecektir.

Halkımıza verdiğimiz sözümüzü tutarak yolumuza devam etmek, insanlarımızın yuvalarını kurduğu veya yuvalarını kurmak için bekledikleri kırsal kesim arsalarına altyapı hizmetlerini götürmek, hem öncelikli görevimiz, hem de en büyük mutluluğumuzdur.