23 Ocak Milletvekilliği Erken Genel Seçiminde DP’den Milletvekili adayı olan DP Girne Orsel Neşe, sosyal medya hesabından açıklama yaparak kendisine destek verenlere teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Değerli dostlarım,

Ülke olarak zor bir süreçten geçerken halkımızın derdi geçim iken yapmış olduğumuz erken seçimlerde sizlerden gelen destek ile aday oldum.

Ailem, arkadaşlarım, eş, dost ve şahsıma siz değerli oylarını verenler ile fiziksel ve mental olarak zor geçen ve yorulduğumuz bir dönemi geride bıraktık.

Bireysel yaptığımız konuşmalarda, basın yoluyla verdiğimiz demeçlerde olduğu gibi geçmişten gelen birikimlerimiz neticesinde yalan söylemeden geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkma düşüncesiyle ortaya koyduğumuz söylemler maalesef seçmenlerimizin bir kısmı tarafından onay görmediği için seçimi az bir farkla kaybettik…

Az bir farkla kaybettiğimiz bu seçimde demokrasiye olan inancımız gereği sonuçlara saygı duyarak bizleri destekleyen ve desteklemeyip sandığa giderek bu zorlu dönemde seçimini yapan her bireye teşekkür ediyorum.

Arttık geride bıraktığımız bu süreçte geleceğimize yön vermesi için seçilen milletvekili arkadaşlarımıza başarılar diler, her konuda atacakları adımların takipçisi olacaklarımızı bilmelerini isterim.

Şimdi söylediklerinin arkasında duran, doğru olan toplum çıkarlarını gözetip, yanlış olanlara karşı dik duruşu sergileyerek bu yolda emin adımlarla yürüme zamanıdır.

Sonuç olarak; başlayan yeni dönemde, bireysel olarak ortaya koymaya çalıştığım projelerimiz konusunda neler yapabileceğimize ve gailemiz olan halkımız için, geleceğimiz olan gençliğimiz için, doğru ve dürüst kişiliklerle yolumuzu yürüyerek yapabileceklerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz.

Bu yolda öncelikle bana destek olan aileme, özellikle eşime, çocuklarıma ve yakın dostlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Söylemlerimizi duyurmamızda bizlere aracı olan basın mensuplarına, bana inanıp benim gidemediğim bölgelerde adımıza ziyaretlerimizi gerçekleştiren bu yolda benimle beraber yürüyen tüm dostlarıma destekleri için teşekkür ederim.

#OrselNEŞE