TATİL İÇİN ARADIĞINIZ HER ŞEY BURADA… Kıbrıs’a yaz geldi; Noyanlar Holidays, tatil evlerinin kapılarını açtı. Konforlu odaları ve birçok ihtiyaca yanıt veren aktivite merkezleri olan Noyanlar Tatil Evleri, İskele Long Beach bölgesinin temiz havası, ışıldayan güneşi, berrak denizi ve altın kumsalında tatil yapmak isteyenleri bekliyor.


 

Noyanlar Şirketler Grubu bünyesindeki Noyanlar Holidays, yazın karşılandığı bu günlerde kiralık dairelerini, tatil severlerin hizmetine sundu.
İskele Long Beach bölgesinde yer alan Noyanlar Tatil Evleri’nin konforu ve konumu, tatilcilerin muhteşem bir yaz dönemi yaşamasına olanak sağlıyor.

 

550 adet tatil evinden birini seçin
 

Bünyesinde 2+1 ve 1+1 ve studio tipi olmak üzere 550 adet tatil evi barındıran Noyanlar Tatil Evleri, özellikle yaz döneminde tatilciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Noyanlar Holidays’e ait konforlu tatil evleri, bir evde ihtiyaç duyulabilecek tüm konfora sahip olacak şekilde tasarlandı.

Aktivite alanları, tüm ihtiyaçları karşılıyor
 

Noyanlar Holidays’e ait geniş aktivite alanları ise, tatilcilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Tatil evlerinin yer aldığı site içerisinde, kafe ve restoranlardan markete, eczaneden kuaför salonu ve spa salonuna, kasaptan takı dükkanına hatta sanat ve müzik merkezine kadar birçok ihtiyacın karşılanacağı alanlar bulunuyor.
Tatilin olmazsa olmazı açık ve kapalı yüzme havuzu yanında çocuklar ve gençlerin ilk tercihi aqua parklar, Noyanlar Holidays’in tatilcilere sunduğu aktivite merkezleri arasında yer alıyor. Tatil süresince spor yapmayı ihmal etmek istemeyen tatilcilerin de düşünüldüğü sitede, fitness salonu da mevcut.
İskele Long Beach’in cennetten bir köşeyi andıran berrak denizi ve altın kumsalı ise, tatilcileri hayran bırakacak bir güzelliğe sahip.
İskele Long Beach’teki sahil yolu, bisiklet ya da yürüyüş gibi spor aktivitelerini yapmak isteyenler için oldukça ideal bir alan.
Noyanlar Tatil Evleri, bölgenin güzelliği başta olmak üzere hem konforu hem aktiviteleriyle, Covid-19’un bunaltıcı etkisinden kurtulup Kuzey Kıbrıs’a gelecek olan tatilcilere, hak ettiği lüks tatil deneyimini sunuyor.
50 Euro’dan başlayan fiyatlarla her bütçeye uygun seçenekler, tatilcileri bekliyor.

Noyanlar Holidays hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, https://www.noyanlarholidays.com adresini ziyaret edebiliyor.