İskele ve çevresine yaptığı kaliteli yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Noyanlar Şirketler Grubu'nun yeni reklam filmi görücüye çıktı.

İskele’nin gelişmesinde büyük bir pay sahibi olan Noyanlar Şirketler Grubu, 2022 yılına girilmesiyle birlikte yeni reklam filmi hazırladı.

Yaşamdan kesitlerin öyküleştirildiği reklam filminde, yarım asırlık geçmişe sahip olan dayanıklılığı ve uzun yıllar yaşayıp kökleşerek meyve veren ve Kıbrıs’ın sembollerinden biri olan zeytin ağacının gücünden ilham alındığı aktarılıyor.

Kıbrıs’ın doğası, tertemiz havası ve masmavi sahillerini ön plana çıkaran görüntülerin yer aldığı reklam filminde, Noyanlar Şirketler Grubu’nun gece-gündüz demeden özveriyle; kaliteli, modern ve konforlu konutları inşa etmek için durmaksızın çalıştığı vurgulanıyor.
Noyanlar markasının hayallerdeki evleri yarattığına dikkat çekilen reklam filminde, geleceğin inşa edildiği anlatılıyor.

Noyanlar Şirketler Grubu yöneticileri ve çalışanlarının da yer aldığı reklam filmini, güçlü ve kaliteli sesiyle dikkat çeken Osman Alkaş seslendirdi.

Reklam filminin sonunda ise, “Kendini tanı, özveri göster, gücünü hisset, geleceğini inşaa et” vurgusu yapılıyor.

Video Linki :  https://youtu.be/zxteqHXeeRg