NorthernLand Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, “Değişim Yönetimi Eğitimi"nde takım arkadaşlarını bu sözlerle selamladı.

Kıbrıs’ta ayrıcalıklı yaşam tarzlarının yaratıcısı, kalite ve güvenin öncüsü NorthernLAND, kurumsallaşma yolunda yeni bir adım daha attı.  Yönetim ekibi “Değişim Yönetimi Eğitimi”nde bir araya geldi, NorthernLand’ın geleceğini, dünyadaki yeni akımları konuştu, yüksek standartlarda hizmet ve üretimi tartıştı.

NorthernLAND, Değişim Yönetimi Eğitimi ile takım ruhunu güçlendirdi, insan kaynağını en güncel bilgilerle donattı.

Sektöre yönelik dünyadaki değişim ve gelişimler masaya yatırıldı, modern uygulama aşamaları ve kalite odaklı dinamikler gözden geçirildi.

Ülkeye ve müşterilerine artı değer sağlamak, güvenilir ve yenilikçi olmakla ilgili hedef büyüten yönetim ekibi, gün boyunca eğitim çalışması yaptı.

NorthernLand Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, “bu güzel aileyle gurur duyuyorum” derken, müşteri memnuniyeti ve kaliteyi tüm projelerinin odağına almaya devam edeceklerini, yenilikçi olacaklarını, en önemlisi de ülkeye yatırımdan asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

"Değişen gelişen koşulları yakından takip etmek son derece önemlidir" diyen Bozkurt, eğitim çalışmasındaki duyarlılığa teşekkür etti.

“Hem bizler kazanacağız, hem de ülkemiz kazanacak” diyen Bozkurt, hizmet içi eğitimin önemine dikkat çekti, uluslararası standartları korumak için bilgilerini sürekli güncelleyeceklerini söyledi, "Dünyaya entegre olmanın yolu budur" dedi.