Demokrat Parti milletvekili Serdar Denktaş, Genç TV’de Mustafa Alkan’ın sorularını yanıtladı, milletvekilliği görevinin son bulmasının ardından siyaseti bırakacağını söyledi.

KKTC 2020 Cumhurbaşkanlığı Seçimi döneminde müdahalelerin olduğunu ifade eden Denktaş, seçim devam ederken de müdahalelerin devam ettiğini iddia etti.

Kendisinin seçimde beklediği oyu almadığının altını çizen Denktaş, son hafta adaylıktan çekilmesinin gündeme geldiğini kaydetti.

Kendisine inanan insanlar olduğu için seçimden çekilmediğinin altını çizen Denktaş, partisi DP’den dahi kendisine beklediği desteğin gösterilmediğinden yakındı.

Seçimde yüksek oy alamamasının sebebini “Yaptığım iyiliklerin karşılığını göremedim. Kendimi anlatamamışım” diyerek özetleyen Denktaş “UBP tabanı son 10 günde bizden dönmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden hak ettiği oyun bu olmadığının altını çizen Denktaş, “İtibarımın bu olmadığını insanlar bana gösteriyor. Aldığım sonuca kırıldım. En çok da kendi kendime kırıldım” dedi.

Kendisinin sadece Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın oğlu olmadığına dikkat çeken Serdar Denktaş eşinin ailesinin ülkenin en zengin ailelerinden biri olduğunu aktardı.

(Haber Kıbrıs)