Lefkoşa Türk Belediyesi, Bandabuliya Sahnesi’nde gerçekleşecek olan performanslarla, uzun süredir müziğini icra edemeyen müzisyenlere maddi açıdan destek sağlayacak.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, pandemi nedeniyle hayatını sadece müzikle geçirenlerin yaşam koşullarının oldukça zorlaştığına dikkat çekti.

Mehmet Harmancı'nın açıklaması şöyle:

"Bu şehirde insanlar müzik dinlemeyi, barlara gitmeyi ve arkadaşları ile güzel vakit geçirmeyi çok seviyor.

Pandemi tüm yaşamımızı kısıtlandığı gibi hayatını sadece müzikle geçirenlerin yaşam koşullarını da oldukça zorlaştırdı. Düzenli bir sigorta yatırımı olmayan bu arkadaşlarımız bugüne kadar ekmeğini hep bizlere güzel vakit geçirerek kazandırırdılar, şimdi karınca kararınca onların yanında olduğumuzu gösterme zamanı.

Lefkoşa Türk Belediyesi olarak Bandabuliya Sahnesi’nde gerçekleşecek olan performanslarda, uzun süredir müziğini icra edemeyen müzisyenlere maddi açıdan destek sağlayacağız. Lefkoşa Türk Belediyesi, 30 yıldır Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın Lefkoşa’ya ve ülkenin müzik sanat hayatına katkı koymasını sağlarlen, şimdi de böylesi bir zor dönemde müzik dışında maddi geliri olmayan müzisyenlerin yanında yer alacak.

Başvurularımız yarın sabah başlatacak olup bizlere 09:00-18:00 saatleri içerisinde 223 9825 ve 0533 8771573 numaralardan veya https://www.lefkosabelediyesi.org/muzisyen-kayit/ adresinden online kayıt yaptırabilirsiniz. (Son başvuru 3 Mart)"