Londra’nın en zengin bölgelerinden biri olan Oxford Street, Regent Street, Piccadilly ve Park Lane'i de içinde bulunduran Mayfair bölgesindeki en kalabalık restoranlar arasında yer alan “Sexy Fish”, zengin ve leziz menüsü kadar ismiyle de dikkat çekiyor. Özel partilerin de yer aldığı restoranda ünlü DJ’ler sahne alıyor.

“Sexy Fish”, menüdeki yemeklerini ilhamını Asya ve Japonya mutfağından alıyor.

Yemek çeşitleri arasında suşi, sashimi, tempura ve robata yer alıyor. Dünyanın en büyük Japon viski koleksiyonuna sahip olan ve Mayfair'in kalbinde bir dizi geleneksel ve yenilikçi kokteyller sunan restoran, ziyaret edilmeye değer önde gelen mekânlar arasında yer alıyor.

“Sexy Fish”, Mayfair'deki Berkeley Meydanı'nın köşesinde yer alan ve Japon esintili suşi, sashimi, deniz ürünleri, balık ve Robata ızgarasında pişirilen et sunan bir Asya restoranı ve barıdır.

Martin Brudnizki Tasarım Stüdyosu tarafından tasarlanan ve Damien Hirst, Frank Gehry ve Michael Roberts'ın sanat eserleriyle dekore edilen görünüm ve his, yüzyıl ortası ihtişamı ve zenginliğini barındırıyor.

Restoran ve bar haftanın yedi günü açık.

Özel bir yemek alanı olan The Coral Reef Room, zemin katta yer alıyor ve dünyanın en büyük iki canlı mercan resifi tankına ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın en büyük Japon viski koleksiyonuna sahip olan bar, hem klasik hem de yaratıcı kokteyller içeren bir içecek menüsü sunuyor.

“Sexy Fish”in önemli bir özelliği ise, müşterilerinin alerjik reaksiyonlarına karşı tedbirli olmasıdır…

Yemek ve içki siparişinizi vermeden önce herhangi bir alerjiniz varsa bunu iletmeniz durumunda, garsonlar sizlere sağlığınızı etkilemeyecek şekilde en doğru seçimi yapmanız için tavsiyelerde bulunuyor. Bu tavsiyeler faturaya yüzde 14,5 ek maliyet olarak yansıtılıyor… Garsonlar ise, 14 yasal alerji konusunda eğitimli kişilerden oluşuyor.

“Sexy Fish” 122, Berkeley Square House, Berkeley Square, London W1J 6BD adresinde ayrıca https://sexyfish.com sitesinden ziyaret edebilirsiniz.