NORTH CYPRUS UK

Lefke’nin önemli isimlerinden, Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hükümetin pazar günü Bakanlar Kurulu toplayarak, Covid-19 nedeniyle geçmişte aldığı tüm kararları iptal ederek, yetkiyi Sağlık Bakanlığı’na verdiğini, Sağlık Bakanlığı’nın da, neredeyse iptal edilen tüm kararların aynısını alarak, açıklama yaptığını bildirdi.

Bu zor günlerde en çok güvene ve sürecin denetimine ihtiyaç olduğunu ifade eden Karlıtaş, “böylesi çelişkiler halkta güvensizlik yaratmaya devam ediyor” dedi.

BK, COVİT-19'U 4 AY SONRA BULAŞICI HASTALIK İLAN ETTİ

İşte Hasan Karlıtaş’ın paylaşımının tam metni:

Bugünkü mahkemede, Tabibler Birliğinin Hükümete karşı açtığı davadan ara emri kararı çıkmasın diye, pazar günü Bakanlar Kurulu toplanarak, Covit-19 'u, dört ay sonra bulaşıcı hastalık ilan etti. Geçmişte aldığı tüm kararları iptal etti. Yetkiyi Sağlık Bakanlığına verdi. Sağlık Bakanlığı da, neredeyse iptal edilen kararların aynısını yeniden alarak, açıklama yaptı. Bu zor günlerde en çok güvene ve sürecin denetimine ihtiyaç var. Böylesi çelişkiler halkta güvensizlik yaratmaya devam ediyor...