Noyanlar Şirketler Grubu’nun online satışları sürüyor

İKİ YENİ PROJE HAZIRLANIYOR… Güçlü kadrosu sayesinde salgın sürecinde özellikle yurt dışı satış ve pazarlama çalışmalarını online şekilde sürdüren Noyanlar Şirketler Grubu, dünyanın her yerinden yatırımcılara ulaşmayı başardı. Şirket, 2021 yılı içerisinde iki yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Noyanlar Şirketler Grubu, İskele bölgesine yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor.

Yaptığı tüm yatırımlarla İskele'nin çehresini değiştiren, sosyal yaşamını zenginleştiren ve bölgeye popülerlik kazandıran Noyanlar Şirketler Grubu, yatırımcıların ilgisini çekecek iki yeni projeyi yakında hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu ve Satış Direktörü Zarif Noyan, North Cyprus UK Gazetesi'ne satış ve pazarlama çalışmaları ile yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Güçlü kadroyla yola devam
 

Satış ve pazarlamada güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve koronavirüs döneminde en üst seviyede online hizmet vererek müşteri memnuniyetini artırdıklarını söyleyen Zarif Noyan, “Koronavirüs salgını, çalışmalarımıza engel olmadı. Güçlü kadromuz, online hizmet vermeyi sürdürürken, misafirlerimize güvenli bir ortam sunmak adına şirketimiz içerisinde hijyen ve sağlık kurallarını en üst seviyede tuttuk. Şirketimizin can damarı olan pazarlama konusunda ise, özellikle yurt dışı emlakçılarımıza ve müşterilerimize yönelik online sunumlarla sıcak ilişkileri gündemde tutmayı başardık” dedi.
 

“Yatırımcılar, güvenli ve huzurlu bir ortamla buluşuyor”


Zarif Noyan, İskele ve Long Beach gibi 'yatırımın adresi' olan bölgede yatırım yapmanın dünyaya kapıları açmakta başarı sağladığına vurgu yaparak, dünyanın nerdeyse her yerinden yatırımcıların, güvenli ve Noyanlar Şirketler Grubu gibi bir aile şirketi çatısında huzurlu yaşamla buluştuğunu ifade etti.
 

“Forbes, dünyaya sesimizi duyurdu”
 

Forbes Dergisi’nin ‘Denize sıfır en iyi 5 bölge’ listesinde İskele’nin de yer alması konusuna da değinen Zarif Noyan, “Böyle popüler bir dergide 'en iyi 5 bölge' arasında İskele’nin yer alması, bizleri çok mutlu etti. Çünkü, Kıbrıs gibi küçük bir adanın tanınmamış bir ülke olması, bizleri hep derinden yaralamıştır. Adamızı ve Noyanlar Şirketler Grubu'nu yurt dışı pazarında temsil ederken tanınmamış bir ada olmamız yolumuzu her zaman yokuşa sürmüştür. Fakat, Forbes Dergisi'ndeki haber ile biraz olsun dünyaya sesimizi duyurduk” dedi.
 

“Online satışlar sürüyor... Gözler,

uçuşların tamamen açılmasında”
 

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu ve Satış Direktörü Zarif Noyan, projelere yatırımcıların ilgisinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, satışların online olarak gerçekleştiğini söyledi. Noyan, uçuşların tamamen açılması ve karantinanın kontrol altına alınmasıyla, yoğunluğun çok fazla artacağını beklediklerini belirtti.
 

“2021'de iki yeni proje devreye girecek”
 

Zarif Noyan, 2021 yılında devreye girecek iki yeni projelerinin olduğunu anımsatarak, söz konusu projelerin hazırlıklarının hızla tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

Noyan, yatırımcıların daha çok kira garantili ve güvenli yaşam alanları olan projeleri tercih ettiğini söyleyerek, bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.