Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, 'Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İnsan asıl unutulunca ölürmüş derler ya, demek benim annem ölmedi. Hep kalbimizde yaşıyor ve değerlerini yaşatmak için kurduğumuz "Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı" aracılığıyla yüreğine dokunduğumuz her çocukla yaşamaya devam edecek.” İfadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım:

“Bugün canım annemin doğum günü, benim de yılın en sevdiğim ayı ve günü. En güzel kutlamalarımız bu gün olurdu. Çünkü annem doğmuştu, bizim de cennetimiz olmuştu.

Aradan 6 yıl geçse de onu anmadığımız tek bir gün bile olmadı. Ne kadar çok yüreğimize dokunmuş, nasıl da her derdimize derman olmuş. Ne çok anı birikmiş bizde...

Geçmişimize ait ne konuşsak içinde mutlaka annem de var. Her birimizle ayrı ayrı çok özel, çok derin, çok candan ilişkiler kurmuş. Yeri gelmiş sevincimize, yeri gelmiş üzüntümüze ortak olmuş. Sonu hep neşe ve kahkaha ile bitmiş.

İnsan asıl unutulunca ölürmüş derler ya, demek benim annem ölmedi. Hep kalbimizde yaşıyor ve değerlerini yaşatmak için kurduğumuz "Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı" aracılığıyla yüreğine dokunduğumuz her çocukla yaşamaya devam edecek.”