Prof. Dr. İrfan Suat Günsel’in 9 Ekim mesajı yayımladı.

İşte o açıklama:

Gençliğin harekete geçme kabiliyeti ve cesareti, yaratıcılık ve yenilikçilikle birleştiğinde ortaya bütün dünyayı değiştirebilecek güçte bir enerji çıkar. Bu enerji, iyi bir fikirle birleştiğinde ise önce insanın kendisini ve çevresini; sonrasında ise ülkesini ve dünyayı ileriye taşıyacak bir buluşa ya da ürüne dönüşür. GÜNSEL’imizi geliştirirken en büyük dayanağımız da gençliğimizin bu gücü oldu.

Dünya otomotiv endüstrisinin en genç üreticilerinden biri olan GÜNSEL’imizde geliştirme ve üretim aşamalarında emeği olan çalışma arkadaşlarımın yaş ortalamasının 28 olması, her zaman en büyük gurur kaynaklarımdan oldu. Çünkü GÜNSEL, enerjisini gençlerden alan ve gençlerin yarattığı bir otomobil olarak dünya yollarında boy gösterecek.

GÜNSEL'imizin 2016'da yaptığımız ilk lansmanının beşinci yılını kutladığımız bugün, ben de sizleri, GÜNSEL’i geliştiren ekibin 40’ıncı yaşını kutlayan ilk üyesi olarak selamlıyorum. Biliyorum ki kaç yaşına gelirsek gelelim, GÜNSEL’imiz gençlik enerjisini her zaman koruyarak, yenilikçiliğin, verimliliğin ve zerafetin sembolü olmaya devam edecek.

Birlikte çalışmaya ve birlikte üretmeye devam edeceğimiz nice yıllara…