Ülkemizin en aktif bisiklet takımı olan Green Pedal Bisiklet Kulübü, “Green Pedal 4. Ada Turu”nu etkinliğini gerçekleştirdi.

Geleneksel hale gelen ada turunun dördüncüsü başarılı bir şekilde yapılırken, yaklaşık 70 bisikletçinin katıldığı turu, tüm bisiklet severler sonuna kadar götürerek tamamlamayı başardılar. Bu turda bir ilk de yaşandı ve kadın bisikletçiler de turda yer aldılar.

Dörter İnşaat ve Cortado Cafe’nin sponsor olduğu turda toplam 215 kilometre mesafe yol katedildi. 1.gün etabı İskele Long Beach Cortado Cafe’de başladı. 107 kilometrelik 1. gün etabı şu şekilde gerçekleşti: İskele Long Beach Bölgesindeki Cortado Cafe – Mutluyaka – Lefkoşa – Gönyeli- Yılmazköy – Çamlıbel – Geçitköy – Karşıyaka – Sempati Otel konaklama(Lapta). 2. Gün etabı ise Lapta’da başlayıp kuzey sahil yolu takip edilerek yine İskele’de Long Beach Cortado’da sona erdi ve 108 kilometre olarak gerçekleşti. 2. gün etabında ise rota şöyleydi: Sempati Otel(Lapta) – Girne – Esentepe – Tatlısu – Büyükkonuk – Boğaztepe – İskele Long Beach Cortado Cafe.
Turun tamamlanmasının ardından sponsor firmalar olan Dörter İnşaat ve Cortado Cafe tarafından kokteyl verildi. Ayrıca katılım gösteren tüm bisikletçilere katılım belgeleri takdim edildi.