Demokrat Partililer, DP Güzelyurt İlçe Başkanlığı ve DP Lefke İlçe Başkanlığı koordinesinde, Gaziveren’de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programına, DP örgüt başkanları, atanan yöneticiler ve parti yöneticilerin yanı sıra partililerde katıldı.

‘Birlik ve beraberlik’ ve ‘Daha güçlü bir Demokrat Parti’ mesajlarının verildiği sabah kahvaltısında Genel Başkan Ataoğlu, masaları ayrı ayrı ziyaret ederek DP’lerle sohbet edip durum değerlendirmesi yaptı.

Düzenlenen sabah kahvaltısına katılım gösteren Demokrat Partililere kısa bir konuşma yapan Ataoğlu; “Birlik ve Beraberliğimizin devam etmesi temennisi ile katılım gösteren tüm partililerimize teşekkür ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Ataoğlu konuşmasında şunları kaydetti;

“Hedefimiz ilçe teşkilatımız ile birlikte el ele, gönül gönüle daha güçlü bir Demokrat Parti yolunda ilerlemektir. Bunun için var gücümüzle çalışıp yürüyeceğiz. Biz partimizin her türlü çalışmalarında dün olduğu gibi bu günde varız, yarında olacağız. Biz davamız ve misyonumuzla daha başarılı olacağımız, Demokrat Parti’ye ülkesine sahip çıkan herkesle yürümeye devam ediyoruz, katılımlarla birlikte daha da güçlenip yolumuza devam edeceğiz. ” dedi.

“BU KAHVALTIDA YÜZ YÜZE BULUŞMAK ÇOK İYİ OLDU”

Sabah kahvaltısını düzenleyenlere teşekkür eden Ataoğlu, “Uzun süredir pandemi nedeniyle gönüldaşlarımız ile bir araya gelemiyorduk. Pandemi şartlarına uyum göstererek açık havada partililerimizle karşılıklı bir arada buluşmak çok güzel oldu. İnşallah beraber bu tarz organizasyonları yüz yüze gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlar, çok sesli olarak, hep birlikte neler yapabilirizi düşünmek için çok iyi bir fırsat. Partililerimizin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü yakından takip ediyorum. Her geçen gün partimize yüksek katılım olduğunun bilgilerini alıyorum. Bu da bize daha büyük bir mutluluk veriyor.” diyerek sözlerini tamamladı.