CTP Milletvekili Fikri Toros, kişisel sosyal medya hesabından yeni yıl nedeniyle mesaj yayımlayarak “2021’in Kıbrıs’ımıza ve tüm Dünya ülkelerine barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi en büyük dileğimdir” dedi.

Fikri Toros’u paylaşımı şöyle:

“Yeni Yıla Girerken...

Son yüz yılın en kötü küresel salgını olan Covid-19’un domine ettiği bir yılı geride bırakıyoruz.  Virüsün yayılmasını asgariye indirmek için uygulanan kısıtlamaların sosyal ve ekonomik yaşamımızda açtığı derin yaraların yanısıra piyasalarda devam eden daralma, istikrarsızlık ve gerginlik, 2021 yılında normale dönüşü maalesef zorlaştıracak gibi görünmektedir.

Bu bağlamda, 2021 yılında sürecin ne şekilde ilerleyeceğine bakmaksızın, birlik, beraberlik ve dayanışmaya dayalı toplumsal bütünlük içerisinde krizi yönetmemiz ve geleceğimizi yeniden şekillendirmemiz elzemdir.

Yaşadığımız bu karamsar tabloya rağmen küresel gelişmeleri takip eden, yenilikçilik ve girişimcilik ruhu taşıyan genç kuşaklarımıza baktıkça geleceğimizin aydınlık olduğuna dair inancım bakidir.

Fikir özgürlüğü, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında devam eden küresel yarışta, çağdaş evrensel değerleri özümsemiş Kıbrıs Türk Toplumu da yer alacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Yılınızı en içten sevgi ve saygılarımla kutlarken, 2021’in Kıbrıs’ımıza ve tüm Dünya ülkelerine barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi en büyük dileğimdir.”