NORTH CYPRUS UK- AHMET İLKTAÇ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yürütsel ve yönetsel görevlerimizi, Kıbrıs Türk halkının tamamını korumak ve ileriye taşımak amacıyla, bilimi temel alarak, yetişmiş bunca insanımızın ürettiği ortak akıl çerçevesinde, sorunlu değil sorumlu bir biçimde yerine getirmek gerektiğini  bildirdi.

Bu kadar açık biçimde görüneni görmeyenlerin bizi getirdiği halin ortada olduğuna vurgu yapan Erhürman, içeride de dışarıda da çok dikenli bir yolun önümüzde olduğunu dile getirdi.

İşte Erhürman’ın ilgili sosyal medya paylaşımının tam metni:

“Pandemi süreci bir kez daha ve bu kez çok açık biçimde gösterdi bize: Yürütsel ve yönetsel görevlerimizi, Kıbrıs Türk halkının tamamını korumak ve ileriye taşımak amacıyla, bilimi temel alarak, yetişmiş bunca insanımızın ürettiği ortak akıl çerçevesinde, sorunlu değil sorumlu bir biçimde yerine getirmek gerekiyor.

Bu kadar açık biçimde görüneni görmeyenlerin bizi getirdiği hal ortada. İçeride de, dışarıda da çok dikenli bir yol var önümüzde. Bu yolu, varlığımızı geliştirerek geleceğe taşımak için, hamasetin değil aklın ve bilimin ışığında, konuşarak değil yaparak, “ben bilirim” diyerek değil, yetişmiş insanlarımızın tümünden yararlanarak, sorun yaratarak değil, sorumlulukla çözüm üreterek, tam bir özgüvenle, hep birlikte yürüyeceğiz…”