Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) 46'ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

İşte o açıklama:

Partimiz Ulusal Birlik Partisi, bugün 46 yaşında. Hayatımın tamamı, Ulusal Birlik Partisi sevgisi ve partililerimizle geçti. Partimizle büyüdük, partililerimizle büyüdük.

Ulusal Birlik Partisi'ne bir nefer, yeri geldiğinde aldığım yetkilerle yönetim saflarında hizmet ettim. En büyük gururum ise, makam, mevki ne olursa olsun, UBP'nin bir neferi olmak.

Ulusal Birlik Partisi, bu ülkenin en kritik süreçlerinde hep sürükleyici oldu. Son yapılan mahalle, köy, bucak, ilçe kongrelerimiz de göstermiştir ki, bu ülkenin en büyük gücü partimizdir.

Bu birlik ve beraberliğimizi daha nice 46 yıllar sürdürerek, ülke insanına, anavatan Türkiye ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizin 46'ıncı yılını kutlarken, bu güne kadar partimize emek veren, bayrağı bu güne kadar taşıyan herkese sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunarım. En büyük gücümüz, ulusal birliğimiz. Buna sonuna kadar sahip çıkacağız.

#bizbirliktegüçlüyüz