Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Necmi Karakoç ve görevi devralacak Atilla Karaca Maliye Bakanı Dursun Oğuz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karakoç, görev yaptığı süre içerisinde afet ve acil durumlarla ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.

KARAKOÇ

Karakoç, nezaket ziyereti çerçevesinde yaptığı konuşmada Sivil Savunma Teşkilatı’nın halkın ihtiyaç duyduğu yer ve zamanda onların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. 2018 yılından itibaren devraldığı görevi 2021 yılına kadar gururla taşıdığını belirten Karakoç, görevini çok yakında Atilla Karaca’ya devredeceğini aktardı. Karakoç, Maliye Bakanlığı ile yürütülen ortak çalışmalardan dolayı da bakan Oğuz’a teşekkür etti.

KARACA

Görevini aldığı şekilde, layıkı ile vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini belirten Atilla Karaca, Bakanlık ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Karaca, Kıbrıs’ta olmaktan ve burada görev alacak olmanın mutluluğunu dile getirdi.

OĞUZ

Bakan Oğuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil Savunma Ocağı’nın kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığında görev yürüttüğü dönemi hatırlatan Bakan Oğuz, teşkilatın kendisi için önemine vurgu yaptı. Oğuz, ‘’Sivil Savunma Teşlilat Başkanlığı tüm insanlığa ve toplumun her kesimine en zor anında yardım eden ya da sadece doğal afet ya da depremlerin yaşanmasında değil sosyal ve kültürel anlamda da bu misyonunu devam ettirmeyi başarmış bir kuruluştur’’ ifadelerine yer verdi. Oğuz, Karakoç’un görev sürecinde birçok başarılı işe imza attığını hatırlatarak Karakoç’a yeni görevinde başarılar diledi. Oğuz, ayrıca göreve yeni atanacak başkan Atilla Karaca’ya da görevinde başarılar diledi.