Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, turizm tesislerini ziyareti kapsamında Alsancak bölgesinden sonra Lapta bölgesinideki turistlik tesisleri ziyaret ederek, işletmeci ve yöneticilerle görüştü.

Ataoğlu ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, halkı aşı olması konusunda duyarlı olmaya davet ederek; “aşı olmayarak hem kendimizi, hem de sevdiklerimizi riske atıyoruz” uyarısında bulundu.

Ataoğlu’nun açıklaması şu şekilde;

“Alsancak bölgesi sonrasında Lapta bölgemizdeki tesislerimizi ziyaret ettik. Turistlik tesislerimizi ziyaret kapsamında tesislerimizin yöneticileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk.

Bu tür görüş alışverişi, ülkemiz turizmini hızlıca toparlamak adına çok önemli. Yönetici ve işletmecilerimizin görüşleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu süreçte tüm paydaşlarımız çok zorluklar yaşadı. Tüm KKTC olarak zorluklar yaşadık. Aşılanmalarımızı ihmal etmeden ilerlersek, kısa zamanda normal yaşantımıza dönerek KKTC’yi tekrardan turizm cenneti yapmak istiyoruz.

Bu vesileyle belirtmek isterim ki, lütfen aşımızı olalım, aşı olmayarak hem kendimizi, hem de sevdiklerimizi riske atıyoruz.”