Gazeteci Taner Ulutaş, sosyal medya hesabından “Aile hedef alınarak aşırıya gidiliyor" başlıklı bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

Aile hedef alınarak aşırıya gidiliyor

Kıbrıslı Türk, dünyaca bilinen ve takdir edilen hoşgörü sahibi bir toplumdur. Son zamanlarda değişen nüfusun da etkisi ile bu çok önemli niteliğimizden uzaklaştığımızı gözlemliyoruz.

Başbakan Ersan Saner ile ilgili, henüz soruşturma aşamasında olan bir video ile yatıp onun ile kalkıyoruz. Ersan Saner’in aktör olduğu iddia edilen video ile ilgili sosyal medyada çeşitli yorumlar yapılıyor. Hatta bu yorumlarda aşırıya bile kaçılıyor.

Ancak son birkaç gündür birileri aile üzerine yoğunlaşmaya başladı. video inceleniyor. Gerçekse onun cezasını siyasi olarak Ersan Saner çeker. Yalnız bu noktada bu bedel aileye de ödetilmez. Adalet terazisini kıl hesabı ile hesaplayarak karar veren çok saygın konuma olan Yargıç bir eşi var. Avukat kaliteli bir kızı var. KKTC’nin önde gelen bir üniversitesinde öğrenim gördüğünü öğrendiğim bir oğlu var. İşte bu noktada oğlunun resimlerinin birileri tarafından dağıtılarak onun üzerinden Ersan Saner’e vurulmaya çalışıldığına yönelik elde ettiğimiz bilgiler var.

Değerli dostlarım. Sosyal Medyadaki ailem. Sevgili vatandaşlarım, siyasi bir kimliği yıpratmaya çalışırken, lütfen bu ülkenin saygın bir eşi ile değerli evlatlarından oluşan aileyi de hedef tahtasına koymayalım. Aile bence her şeyin üstünde tutulmalı ve gözümüz gibi korumalıyız. Yapmayalım ve yapılmasına da lütfen müsaade etmeyelim