Yazın gelişi, İskele Long Beach'de festival havasında geçecek renkli bir etkinlikle karşılanıyor. 17 Nisan Pazar günü İskele Long Beach'de halk koşusu ile her yaş kesiminin ilgisini çekecek eğlence aktiviteleri düzenleniyor.

Noyanlar Şirketler Grubu, 'Long Beach Run' etkinliğiyle sosyal sorumluluk projelerinden birine daha imza atıyor.

17 Nisan Pazar günü İskele Long Beach'de halk koşusu ile büyük-küçük her kesimin ilgi göstereceği eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

Noyanlar Şirketler Grubu'nun ana sponsorluğunu üstlendiği etkinliğe, İskele Belediyesi, Larnaka Gençler Birliği, Velo Speed Spor Derneği, KKTC Atletizm Federasyonu da sponsorluk desteği veriyor.

17 Nisan Pazar günü saat 08.00’de her yaş grubunun katılabildiği Halk Koşusu ile başlayacak olan etkinlik, saat 10.00’dan itibaren çeşitli eğlence aktiviteleriyle devam edecek.

'Hem koşun, hem eğlenin' sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Halk Koşusu'nun yanı sıra, her yaş kategorisinde oyun parkları, DJ performansı, palyaçolar, bando takımı, maskotlar, animasyon ekibi, çeşitli etkinlikler, yarışmalar, yüz boyama ve yiyecek- içecek stantları yer alacak.

Yazın gelişinin kutlanacağı etkinliğin, festival havasında geçmesi bekleniyor.