Gönyeli-Alayköy Belediyesi, kent genelinde yaya ve yol güvenliğini artırmak amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ekiplerin sahada aktif olarak görev yaptığını belirtti.

Amcaoğlu, “Kentimizde gün, yaya ve yol güvenliği çalışmalarıyla başlıyor. Gönyeli-Alayköy’ün her noktasında, yayalarımızın güvenliğini artırmak için yıl boyunca daima sahadayız,” ifadelerini kullandı.

Ekiplerin düzenli olarak yaya geçitlerini yenilediğini ve yol çizgilerini daha görünür hale getirdiğini söyleyen Başkan Amcaoğlu, hem yayalar hem de sürücüler için daha güvenli ve düzenli bir kent oluşturmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Berova, Türkiye Ticaret Bakanı Bolat ile görüştü
Berova, Türkiye Ticaret Bakanı Bolat ile görüştü
İçeriği Görüntüle

Amcaoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Her gün, biraz daha güvenli bir Gönyeli-Alayköy için çalışmayı sürdürüyoruz.”

Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin bu kapsamda yürüttüğü çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

sokak ve yol görseli olabilir