Emlak Dünyası Profesyonelleri, Lefkoşa'nın gözdesi Köşklüçiftlik'te inşaatı devam eden Tunalı Kumsal Park'taki lüks dairelerin satışına başlandığını duyurdu ve Tatlısu'da denize çok yakın mesafede ve altyapısı hazır şekilde teslim edilecek 4 adet arsayı yatırımcıların beğenisine sunduklarını açıkladı

AYRICALIKLI PROJE… Emlak Dünyası Direktörü ve Profesyonel Emlak Danışmanı Hasan Efe, Tatlısu'da 2.5 dönümlük arazi üzerindeki 4 adet arsanın satışı için kolları sıvadıklarını belirterek, bunun yatırımcılar için büyük fırsat olduğunu vurguladı. Emlak Dünyası Direktörlerinden Ender Meta da, Kumsal bölgesinde inşaatı yapım aşamasında olan Tunalı Kumsal Park projesinin 12 kat ve 11 daireden oluştuğunu ve ayrıcalıklar sunduğunu ifade etti.


 

Emlak Dünyası, pandemi sürecinde de boş durmadı ve yeni projeleri yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor.
Emlakçılar ve Emlak Dünyası Direktörleri Hasan Efe ile Ender Meta, ister arsa, ister daire alıp değerlendirmek isteyen yatırımcılar için yeni projelerini North Cyprus UK Gazetesi’ne anlattı.


 

Tatlısu'daki arsalar, yatırımcılar için büyük fırsat
 

Emlak Dünyası Direktörü ve Profesyonel Emlak Danışmanı Hasan Efe, Tatlısu'da 2.5 dönümlük arazi üzerindeki 4 adet arsanın satışı için kolları sıvadıklarını belirterek, bunun yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.
4 ay içerisinde arsaların koçan tesliminin gerçekleştirileceğine dikkat çeken Hasan Efe, söz konusu arsaların denize 250 metre mesafede ve denizin güney kısmında yer aldığını söyledi. Efe, satışta olan Tatlısu'daki arsaların elektrik, su, telefon, kanalizasyon ve asfalttan oluşan tüm altyapısının tamamlanmak üzere çalışmalarına başlandığına vurgu yaptı.


 

Arsa fiyatı, 42 bin STG'den başlıyor
 

Tatlısu'daki söz konusu 4 arsadan en küçüğünün 610 metrekare, en büyüğünün ise 690 metrekare olduğuna dikkat çeken Hasan Efe, arsaların imar alanının yüzde 35 olarak belirlendiğini, iki kat imarlı en küçük arsada inşaat alanının 213 metrekare, en büyük arsadaki inşaat alanının 242 metrekare olduğunu söyledi.
Efe, arsaların 42 bin STG'den başlayan fiyatlarla yatırımcıları beklediğini ifade ederek, 5 bin STG peşinat, 15 bin STG de koçan çıkana kadar verilecek şekilde ödeme kolaylığı sağladıklarını, geriye kalan miktarın ise 120 ay vade imkanı ile bankaya bağlanarak ödenebileceğini belirtti.


 

Tunalı Kumsal Park'ta

11 lüks daire yer alacak
 

Emlak Dünyası Direktörlerinden Ender Meta ise, Kumsal bölgesinde inşaatı yapım aşamasında olan Tunalı Kumsal Park projesinin detaylarını anlattı.
Tunalı İnşaat'ın üstlendiği projenin Kumsal Park’a komşu olduğunu, 12 kat ve 11 daireden oluştuğunu belirten Ender Meta, “Binamız, her katında bir daire olmak üzere tasarlanmıştır. Projemizin özellikleri; asansör, direk üstü kapalı otopark, aynı zamanda bodrum katlı ve bodrum katının yarısı kapalı otopark, yarısı ise havuz, fitness merkezi ve saunadan oluşuyor. Bu projemiz, 24 ay içerisinde saygın müşterilerimize teslim edilecektir" dedi.


 

Kalite ve ayrıcalıkları saygınlık katıyor
 

Ender Meta, Tunalı Kumsal Park projesinde üç tipte daireler bulunduğunu ifade ederek, 6 dairenin 115 metrekare 3 oda bir salon, 4 dairenin 85 metrekare 2 oda bir salon, binanın en üst katında ise, havuzu bulunan Penthouse tipi daire yer alacağını belirtti.
Projedeki ahşap malzemelerin en iyi kalitede olduğuna, yerlerde gerek granit seramik, gerekse parke seçeneklerinin sunulduğuna dikkat çeken Meta, güneş kırıcı ve ışık geçirmez özelliğe sahip dış cephe camları tercih edildiğine vurgu yaptı. Ender Meta, projenin çevreci bir yapıya sahip olması itibari ile tüm dairelerin balkonlarının bahçe şeklinde peyzaj yapılacağını belirtti.
Tunalı Kumsal Park projesinin tanıdığı ayrıcalıklara da değinen Ender Meta, şunları söyledi:

“Bu bina, Kumsal bölgesinde son yıllarda yapılan en gözde proje olduğu için müşterilerimiz, hem Köşklüçiftlik Kumsal'da olup nezih ve elit bir bölgede yaşama imkanına sahip olacak hem de Lefkoşa’nın eşsiz manzarasını yakalayabilecekler. Buna ek olarak projenin havuz ve fitness aktiviteleri, projeye ayrıcalık katacaktır”.


 

Ödeme kolaylığı da sağlanıyor
 

Profesyonel Emlak Danışmanı Ender Meta, 24 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan projenin ödeme koşullarına da değindi.

Daire bedelinin yüzde 40'ının depozit olarak, daire bedelinin yüzde 70’inin ise teslim süresine kadar ödenmesi gerektiğini ifade eden Meta, geriye kalan yüzde 30’luk miktarın da koçan tesliminde yada Tunalı İnşaat Şirketi'nden 24 ay vade imkanı ile sağlanacağını belirtti.
Ender Meta, dairelerin satışının Emlak Dünyası güvencesiyle gerçekleştirileceğine dikkat çekerek, “Yatırım yapmak isteyen müşterilerimiz, Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan ofisimize gelebilir. Onları en nazik şekilde ağırlayacağımızı söylemek isterim. İngiltere'de bulunan ve henüz Kuzey Kıbrıs'a gidememiş olan müşterilerimiz ise, +90 533 863 25 73, +90 533 841 16 17, +90 392 227 16 96 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilir" dedi.
Meta, Tunalı Kumsal Park'taki dairelerin satış sonrası bakım ve servisini en güzel şekilde sağlayacaklarının da altını çizdi.