Four Vision Development'in sıra dışı doğallığa sahip İskele Boğaz sahiline kazandırdığı Four Seasons Life'ın devamı olan “Four Seasons Life II” projesi, kısa sürede ilgi çekmeyi başardı. Proje, tüm kesimlerdenyüzde 30'a varan ön talep aldı

Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değeri İskele Boğazı'nda mavinin eşsiz tonları ve muhteşem doğa arasında hayat bulan ve Four Seasons Life I'in devamı olan Four Seasons Life II'nin inşası hızla devam ediyor.
Kuzey Kıbrıs’taki köklü inşaat firmaları Noyanlar Group, Döveç Group, Recaioğlu Group ve Tunalı Group’un tecrübe, bilgi ve birikimini bir araya getirerek kurduğu Four Vision Development'in farklı, yenilikçi vizyon ve yüksek standartlarda tasarladığı Four Season Life projesi, denize sıfır bir yaşamın ayrıcalıklı dünyasını sunuyor.


 

Mega yatırım ve tatil projesi
 

Proje hakkında bilgi veren Four Seasons Development ortaklarından Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, İskele Boğaz bölgesinin eşsiz sahil şeridinde 102 bin metrekare denize sıfır konumdaki arazi üzerine inşa edilen konut ve ticari alanlardan oluşan mega yatırım ve tatil projesinin, eşsiz ayrıcalıklarla donatılmış 65 bin metrekare peyzaj alanıyla huzur sunduğunu belirtti.

Noyan, projenin gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, Akdeniz'in doğallığı yanında el değmemiş yeşil ve mavinin her tonuyla tanışma imkanı sağladığına dikkat çekti.

Proje, birçok sosyal aktivite alanına sahip
 

Four Seasons Life II projesinin her gün denize sıfır bir yaşam vadettiğine işaret eden Zarif Noyan, bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen ve İskele’yi en yalın haliyle hissetmeye imkân veren bir yaşam hayaliyle tasarlandığına vurgu yaptı.
İskele'nin en güzel noktasında inşa edilen Four Seasons Life II projesinin, 310 konut ve 16 ticari işletmeden oluşacağını belirten Noyan, projenin engelli dostu olması yanında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aqua park, bisiklet ve yürüyüş yolları, fitness, spa / masaj – güzellik merkezi, tenis, basketbol ve voleybol sahası, restoran, café, bar, root teras, beach bar, kids club ve daha birçok sosyal faaliyet alanına sahip olduğunu ifade etti.

Proje, şimdiden yüzde 30'a varan ön talep aldı
 

Zarif Noyan, lansman sonrası yatırımcıların ilgisini çeken Four Seasons Life II'nin kısa sürede %30’a varan ön talep aldığına da dikkat çekti.
Four Seasons Life II projesinin alıcılara mutlu bir yaşam, yatırımcısına kazanç sağlayacağına vurgu yapan Noyan, projenin ekonomiye ve dolayısıyla KKTC'ye yılda yaklaşık 2 milyon sterlin katkı sağlayacağını belirtti.