Başta en iyi müteahhit firma ödülü olmak üzere birçok ödüle laik görülen Döveç Construction, PropertyNC Dergisi’nin her iki yılda bir düzenlediği PropertyNC Awards emlak ödül töreninde ödüllerine ödül ekledi.

 

Girne’nin seçkin otellerinden Cratos Premium’da, düzenlenen gecede, Best Seafront Development, Best Support Provider, Best İnterior Design ve Best Fitted Kitchen ödüllerini aldı.

 

Projeleriyle, yatırım yapacakları adeta büyüleyen Döveç Construction, kaliteli hizmeti ön planda tutarak müşterilerine konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

 

Profesyonellikten ödün vermeden disiplinli çalışan ve farklı projelere imza atan Döveç Construction’un Satış Sorumlusu Zalihe Çiftdal, kaliteli yapılarıyla müşterilerinin takdirini kazandıklarını vurgulayarak, “Tapu harçları Temmuz ayına kadar yüzde 3’ten yüzde 1’e düştü. Bu yatırım yapmak isteyenlere iyi bir fırsat”dedi.

Satışını yaptıkları binalara 10 yıl garanti verdiklerini dile getiren Zalihe Çiftdal, Dubai’deki İnternational Property Show’a katılarak ülkelerini ve projelerini tanıttıklarını anlattı.

 

Rusya, Katar ve İstanbul’da da fuarlara katılacaklarını kaydeden Çiftdal, iç piyasayı canlandırmak için çalışmaları olduğunu vurgulayarak, ülke ekonomisini canlandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Çiftdal, “Peşin yapılan ödemelerde hediye paketlerimiz var. Ödeme koşullarımız çok esnak. Herkesime hitap eden projelerimiz var. Bu yıl Karpaz’daki evlerimizi kiraya vereceğiz. Haftalık veya aylık olarak. Evler Marina’ya çok yakın ve turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Görenler hayran kalacak” dedi ve inşa ettikler tüm yapıların tüm ahşap işlerinin de Arredo Kitchen &Furniture tarafından yapıldığını da sözlerine ekledi.