UptownPark, NorthernLAND Construction güvencesi ile, lansmana özel olarak  21.900 STG’den başlayan fiyatlarla satışlar 6 Haziran’da başladı

“Kaliteli yaşam için..” sloganı ile yola çıkan 12 yılda bini aşkın kişiyi ev sahibi yapan  NorthernLAND Construction, yeni bir projesini satışa çıkardı.

UptownPark Projesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne yürüyüş mesafesinde, şehrin merkezinde yükseliyor. 

NorthernLAND Construction Genel Müdürü Taruz Güçlüer, Mağusa Plus’a bilgi verdi. 12 katlı 2 blok halinde inşa edilecek bina toplamda 220 konutlu bir proje olarak tasarlandı. İçerisinde studyo, 1+1, 2+1, şeklinde daireler olan proje, Eylül 2018’de sahiplerine teslim edilecek. Projedeki evler lansman fiyatları ile 6 Haziran’da satışa sunuldu.

Modern kent mimari

NorthernLAND Construction, Gazimağusa’da yeni bir projeye başlıyor. Modern ve sosyal dizaynı ile kalite ve konforu içerisinde bulunduracak UptownPark Projesi içeriğinde engelli dostu ayrıntılarıyla dikkat çekiyor.

12 yılda 1000’i aşkın kişiyi ev sahibi yapan NorthernLAND Construction, “kalitenin yanında güveni de inşa eden şirket” iddiasını sürdürüyor.

Modern ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı

UptownPark hayatı merkezde yaşamayı sevenler için muhteşem bir seçenek oluşturuyor. Bir yanında DAÜ Kampüsü, bir yanında deniz, bir yanında alışveriş merkezleri, dört yanında yaşam olan yeni proje, kısa sürede büyük ilgi gördü.

NorthernLAND güvencesi, çağdaş ve engelli dostu mimarisi, lokasyonu, sağladığı olanaklar, 3 farklı seçenekte sunulan modern yaşam alanları ile Uptown Park geleceğe yatırım yapmak isteyenler için de büyük bir fırsat.

Hayatın merkezinde yaşamak için birçok sebebiniz var”

UptownPark içerisinde yer alan önemli yeniliklerden biri de kapalı otoparkını bünyesinde bulundurması. Yüzme havuzu, Merkezi jeneratör, Bakım ve Onarım servisi, projenin özellikleri arasında yer alıyor.

12 katlı, 2 blok 220 konutlu proje

NorthernLAND Construction Genel Müdürü Taruz Güçlüer, Mağusa Plus’a verdiği bilgide, “UptownPark Projesi, hayatın merkezinde, 12 katlı ve 220 konutlu bir proje olarak tasarlandı.  İçerisinde studyo, 1+1, 2+1, şeklinde daireler olan proje Eylül2018’de sahiplerine teslim edilecek. Uptown Projesi 6 Haziran’da satışa çıktı” ifadelerini kullandı.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için facebook, twitter, Instagram,  www.northernlandcyprus.com dan ulaşabilir. [email protected] adresine e-mail atabilir,  0 (392) 444 40 00 numaralı telefondan Northernland Construction'a ulaşılabilecek.