İskele’nin Long Beach Bölgesi’nde Türkiye’deki 25 yıllık tecrübelerini yansıtacakları “Edelweiss Projesi’ne” start veren Edelweiss İnşaat Şirketi, inşasına başladığı lüks segmentteki 800 dairesiyle Kuzey Kıbrıs’ın yeni yaşam merkezlerinden biri olmaya aday oldu.

Edelweiss İnşaat, üst düzey yaşam alanları ve biçimleri yaratma vizyonu ile çıktığı yoldaki önemli duraklardan biri haline gelirken, şirketin yenilikçi, çağdaş ve modern tutumunu yansıtan projesi, yeni nesil konut anlayışının da bölgedeki en önemli öncüsü olmada bir hayli iddialı…    

Edelweiss Projesi, yeni bir hayata başlamak isteyen herkesin, evlerinin güven dolu ortamında, mutlu ve huzurlu olabilmeleri için sayısız detayla donatılırken, henüz proje aşamasındayken, her detayı titizlikle düşünüldü…

Çeyrek asırlık tecrübe

Edelweiss İnşaat Satış Sorumlusu Serhan Çakır, yaklaşık 2 yıldan bu yana proje üzerinde çalıştıklarını kaydederken, KKTC’ye 7 ay önce gelir gelmez gerekli işlemleri yerine getirerek çalışmalara başladıklarını söyledi.

Türkiye’de “Sarar Gayri Menkul” ve “Power İnşaat” olarak faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Çakır, 25 yıllık inşaat tecrübeleri bulunduğunu,  Türkiye’de 8 ayrı şantiyede çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi.

Serhan Çakır, Türkiye’deki tecrübelerimizi KKTC’ye aktarmaya geldiklerini ve lüks segmentte çalışmalar yaptıklarını ifade ederken Edelweiss ile rüyaların gerçeğe dönüşeceğini dile getirdi.

Long Beach Bölgesi’nde 800 daire üzerinden çalışmalarının devam ettiğini anlatan Çakır, Edelweiss’da güzel bir evin dışında yaşanacak çok şey olduğunu, 44 bin metrekare alan üzerinde kurulu 6 bloktan oluşan  1+1, 2+1, 3+1,Penthouse ve Stüdyo daire seçenekleri, 2 büyük yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve yaz kış yeşil alanların peyzajlarıyla müşterilerini beklediğini söyledi.  

Serhan Çakır, tüm dairelerinin bölgedeki diğer şirketlerin dairelerine göre daha geniş olduğunu ifade ederken, Stüdyo dairelerinin 35 metrekare, 2+1 dairelerinin 95 metre kare ve 3+1 dairelerinin 140 metre kare genişliğinde oldukça ferah olduklarını dile getirdi.

Fiyatlarının uygunluğuna da dikkat çeken Çakır, Long Beach Bölgesi’nde diğer şirketlerin dairelerinin metrekarede 800 Sterlin olduğunu kendilerinin de fiyatlarını metrekareye 800 Sterlin olarak belirlediklerini açıkladı.

Serhan Çakır, evlerinin sadece hafta sonu kullanım amaçlı değil, yılın her günü kullanılabilme amacıyla inşa edildiğini ve oldukça rahat ve ferah olduklarını ifade etti.

Birinci sınıf kalite

Serhan Çakır, özellikle dairelerinin büyüklüğü ve lüks olması birinci sınıf inşaat kalitesi ve içinde kullanılan birinci sınıf malzemelerle ön plana çıktıklarına değinirken tecrübelerine güvendiklerini ve oldukça iddialı olduklarını kaydetti.

Her dairenin kendine ait kapalı otoparkı, yaklaşık 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sağlık kulübü, 400 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu, fitness salonu, 6 adet masaj salonu, 2 tane Türk Hamamı ve bunun gibi birçok farklı seçeneklerimiz mevcut olduğunu anlatan Çakır, sağlık kulüplerinin inşaatının devam ettiğini ve yaklaşık 3 ay içerisinde de örnek dairelerinin tamamlanacağını bildirdi.

Edelweiss Satış Sorumlusu Serhan Çakır ; “satışlarımıza şuanda başladık. Satışlarımız çok iyi gidiyor. Genelde Türkiye bazlı gidiyor. Ancak yerli halktan da başvurularımız mevcuttur. KKTC’de de pazarımızı genişletmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Özellikle Long Beach Bölgesi’nin kazançlı ve gelişmeye açık bir bölge olduğunu düşündüklerini söyleyen Çakır, bölgenin genelde yerli değil de yurt dışı pazarına hitap eden bir özelliği olduğunu kaydetti. Serhan Çakır, kendilerinin de buna göre pozisyonlarını aldıklarını ve ona göre fiyatlarını belirlediklerini açıkladı.

 “Projemizi göstermeden önce insanları Long Beach sahiline götürüyoruz. Oradaki sahili, denizi ve gelişmeye açık bölgeleri gösteriyoruz. Bizden daire alacak kişi ilk önce deniz, kumsal, sahil ve 11 ay boyunca güneş alacak” şeklinde konuşan Serhan Çakır,  su eğlence alanları, restoran, bar, kafeterya, eğlence alanları ve çocuk eğitim alanlarını satın alacaklarını belirtti.

Serhan Çakır, projelerinin denize yürüyüş mesafesinde sadece 700 metre uzaklıkta olduğuna değinirken, dileyen müşterilerine de denize ulaşımda servis sağlayacaklarını dile getirdi.

 Bir başka projelerinin daha bulunduğuna değinen Çakır,  ancak öncelikle Edelweiss projelerindeki kalitelerini gerek yerli gerek de yabancı müşterilerine göstermek istediklerini söyleyerek sözlerine son verdi.