45 yıldır inşaat sektöründe kalitenin simgesi haline gelen Noyanlar, yine iddialı bir proje ile geliyor. Long Beach'te, 10 farklı konut tipinden oluşacak “Royal Sun Elite Residence" projesi görücüye çıktı

“ROYAL SUN  ELİTE  RESİDENCE” ÇOK KONUŞULACAK...  Noyanlar Şirketler Grubu, İskele-Long Beach anayolu üzerinde ve bu iki güzide bölgenin kesişim noktasında konuşlanacak olan dev  projeleri ile konforun bir kez daha adresi olacak.   46. yaşlarında, 21. site projeleri ile sektörde büyük yankı yaratmak isteyen Noyanlar Şirketler Grubu, halka, “Royal Sun Elite Residence”i armağan etmeye hazırlanıyor

GÜZEL ARMAĞAN... Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Noyan, "Son 10 yıldır, hem evimiz, hem de işimiz haline gelen ve hayata geçirdiğimiz projelerle adanın yeni çekim noktası haline gelen Long Beach bölgesine, 21. Site projemiz olan 'Royal Sun Elite Residence! ‘i armağan ediyoruz" dedi.

Ülkemizde, 45 yıldır inşaat sektöründe yaptığı kaliteli inşaatlar ile gündem yaratan Noyanlar Şirketler Grubu, yine muhteşem bir projeye imza atıyor.

46. yaşlarında, 21. site projeleri ile sektörde büyük yankı yaratmak isteyen Noyanlar Şirketler Grubu, halka, “Royal Sun Elite Residence”i armağan etmeye hazırlanıyor.

Noyanlar Şirketler Grubu, İskele-Long Beach anayolu üzerinde ve bu iki güzide bölgenin kesişim noktasında konuşlanacak olan dev  projeleri ile konforun bir kez daha adresi olacak.

“Royal Sun Elite Residence” adlı proje 3 ayrı etaptan oluşuyor. 1,122 konut ve 24 dükkan ile site içi hayatı, tüm yıl boyu, tatil konseptine çevirecek sayısız aktiviteye sahip olacak proje, 10 farklı konut tipini bir araya getiriyor. 

Her zevke, her bütçeye hitap edecek stüdyo daireden başlayıp, 3+1 yarı müstakil villaya kadar açılan geniş ürün yelpazesine sahip olacak proje, şehir merkezindeki kilit noktalara ve sahile sadece 2 dakikalık mesafede olacak.

Bu muhteşem proje, geçtiğimiz hafta düzenlenen tanıtım töreniyle görücüye çıktı.

Projenin lansmanı yapıldı

Noyanlar Şirketler Grubu, "Royal Sun Elite Residence Projesi’nin" lansmanını, geçtiğimiz hafta, yine aynı şirketin bir turizm yatırımı olan Sea Life Hotel’de gerçekleştirdi.

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Noyan, gecede yaptığı konuşmada, davetlerine icabet eden konuklarına teşekkür ederek sözlerine başladı.

Satışa açacakları yeni projeleri "Royal Sun Elite’in" tanıtımını yapmak amacıyla toplandıklarına işaret eden Ahmet Noyan, 46. yaşlarında yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

"Noyanlar Şirketler Grubu olarak 45 yıllık iş hayatımızda, sayısız projeye imza attık. Bu yıl 46. yaşımızı doldurmaya yaklaşırken, aynı istikrarı korumaya gayret göstererek, emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" diyen Ahmet Noyan, Long Beach bölgesine, 21. site projesi olan “Royal Sun Elite Residence” ‘i armağan ettiklerini kaydetti.

Long Beach'e büyük armağan

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Noyan, "Son 10 yıldır, hem evimiz, hem de işimiz haline gelen ve hayata geçirdiğimiz projelerle adanın yeni çekim noktası haline gelen Long Beach bölgesine, 21. Site projemiz olan 'Royal Sun Elite Residence! ‘i armağan ediyoruz" dedi.

Neler var neler?

Ahmet Noyan, yeni projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

"İskele-Long Beach anayolu üzerinde ve bu iki güzide bölgemizin kesişim noktasında konuşlanacak olan projemiz, yeni sahiplerini bekleyen 1,122 konuta, çevresine ve sitemize hizmet verecek 24 adet dükkana ve site içi hayatı, tüm yıl boyu tatil konseptine çevirecek olan sayısız aktiviteye sahip olacaktır.

Ayrıca 10 farklı konut tipini bir araya getiren projemizde, her zevke, her bütçeye hitap edecek stüdyo daireden başlayıp, 3+1 yarı müstakil villaya kadar açılan geniş ürün yelpazemiz mevcuttur.

Şirket olarak hayata geçirdiğimiz her projemizin satışından sonra, site içinde yaşayan müşterilerimizden geri bildirim almayı ve eksiklerimizi görerek yeni yaşam alanları tasarlamak, değişmez prensiplerimizden biri olmuştur.

Bu prensipten yola çıkarak, Long Beach bölgesinde inşa ettiğimiz tüm projeleri derleyip Royal Sun Elite projesini tasarladık. Bu derlemenin sonunda ortaya çıkan projemiz, bölgede, şehir merkezindeki kilit noktalara ve sahile 2 dakikalık mesafededir.

Hem site içinde, hem de site dışında yaşayan müşterilerimize, her türlü hizmeti sağlayacak 24 adet dükkan bulundurmaktadır.

Yıl boyu tatil konseptini destekleyecek restoran, çocuk oyun alanları ve havuzu, aqua havuzu ve ebeveyn havuzları, spor tesisleri,yeşil alanlar ve yürüyüş/bisiklet parkurları gibi birçok aktivite noktasına sahiptir.

Tüm bunları bir araya getirip mutlu,huzurlu ve güvenli bir yaşantıyı size vaad ediyoruz.

3 etaptan oluşan projemizin 1. etabı, Temmuz-Ağustos 2021, 2. etabı Temmuz-Ağustos 2022 ve 3. etabı Aralık 2022 tarihlerinde teslim edilmesi planlanmaktadır".