1973 yılından beri, inşaat sektörünün köklü ve güvenilir ismi olarak markalaşmış Noyanlar Group Of Companies,  2013 yazına  yeni projesi  Ötüken New Life Homes ile hızlı bir giriş yaptı.

Ötüken’de 70 dönümlük bir alanda konumlandırılacak Ötüken New Life Homes Projesiyle Noyanlar hiç yapılmayanı yapmaya ve ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor. Her biri en az 520 m2 alana sahip  115 arsadan oluşan proje, şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere, kendi evinde ve  bahçesinde huzurlu bir yaşam arayanlara, ilaç gibi gelecek . Şu an 12 yeni ev modeli ile görücüye çıkan projede sınırlar kaldırıldı.  Müşteriler istedikleri arsayı seçtikten sonra, şirket  mimar ve mühendisleriyle kendilerine özel ev projeleri geliştirebilecekler. 13. -  14. ve daha fazla konut projesi, her müşterinin ihtiyaç, talep ve beğenisine uygun olarak tasarlanacak  ve inşaa edilecek.

Şirketin 18. Paketi olan proje, Long Beach sahiline sadece 2 dk mesafede bulunan Ötüken’deki  4. Proje olma özelliğini de taşıyor. Şirket  hem projeden ev sahibi olacakların kullanabilmeleri için, hemde Ötüken’nin gelişip güzelleşmesine katkı koymak amacı ile  proje kapsamında Ortak aktivite merkezi  projesi geliştirdi.  Kahve, market, spor salonu, hobi salonu,  anfi tiyatro, büfe, yarı basketbol sahası, çocuk oyun alanı, açık hava spor alanı ve yeşil alanları ile hizmet vermeye hazırlanan  projeden sadece bir ev sahibi olmakla kalmayacaksınız, tüm bu hizmetlere de sahip olacaksınız. 

Uzun  vadeli uygun ödeme seçenekleri,  malzeme seçim alternatifleri   ve 10 yıl garanti,  güvenin ve kalitenin ismi haline gelen  Noyanların müşterilerine sunduğu avantajlardan sadece bazıları.  Başarılı projeleri,  güven veren geçmişi,  güçlü kadrosu ve ekipmanları  ile Noyanlar Group Of Companies  yeniliklere ve gelişimlere açık yaklaşımı ile, daha pek çok projeye imza atacak gibi görünüyor.