Kuzey Kıbrıs’ta, inşat sektörünün zirvesindeki firmalardan olan Noyanlar Şirketler Grubu, kendi yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor.

   Yoğunlukla Gazimağusa, Long Beach ve Boğaz bölgelerine yaptıkları dev yatırımlarla bahse konu bölgelerin çehresini değiştiren Noyanlar Şirketler Grubu, ülke insanının yanı sıra, dünyanın birçok ülkesine açtığı satış ofisleriyle birçok yatırımcıyı ülkeye çekiyor.

   Moskova, St. Petersburg, Belarus, İsrail, Azerbeycan  ve Litvanya’da ofisleri bulunan dev şirket, 2018’de de Çin’de yeni bir satış ofisi kurma hazırlığına başladı.

 “Başarı Takım ruhu”

    Noyanlar Şirketler Grubu’nun satış direktörü Zarif Noyan, mimarı yatırımlarıyla büyük başarılara imza attıklarına vurgu yaparak, yurtdışı ofislerinin önemine dikkat çekti.

   Zarif Noyan, yüksek kaliteli projelerini zamanında hayata geçirerek, yabancı ve yerli müşterilerinin memnuniyetini kazandıklarını belirterek, şirketlerinin yaptığı işin arkasında duran itibarlı ve sağlam olduğunun altını çizdi.

   Güçlü bir ekibi olduğunu kaydeden Zarif Noyan, şöyle devam etti:

   “Noyanlar, kapılarını dünyaya açtı. Dünyanın birçok ülkesinde satış ofislerimiz var. Çin’de de ofis açma hazırlığı içerisindeyiz. Ofisler, bizim için yalnızca bir araç, önemli olan ofisten içeriye girdiğinizde sizi karşılayacak, hatta daha da önemlisi beklentilerinizi anlayıp buna cevap verecek olan personelimizdir. Güçlü bir ekibimiz var. Kendimizi yenileyip, geliştirmeye devam ediyoruz.”     

   Noyan, işine hakim, profesyonel bir satış ekibi yönettiğini belirterek, takım ruhu sayesinde, başarılarına başarı kattıklarını vurguladı ve “Takım ruhu sayesinde, başarıyı sürdürülebilir kılıyoruz” dedi.

5 yeni Rezidans daha!

   Zarif Noyan, son günlerde, bölgede ve ülkemize yapılan yatırımların gelişmesi ve çoğalmasıyla yeni projelere imza atma kararı aldıklarını anlattı.

   Noyan, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, villa ve daha bir çok seçeneğin olduğu 5 rezidans projesini çok yakında tanıtım ve satışa açacaklarını söyledi.

   Bunlardan bir tanesinin şu an oldukça yoğun ilgi gören Royal Sun Residence projesine benzeyeceğini ifade eden Noyan, farklı noktalarda, aile yaşamına uygun projeler olacağını ifade etti.

 

Four Vision’dan, ‘’Four Season’’

   Kıbrıs menşeli dört inşaat firmasından oluşan Four Vision’un, Four Season adı altında, villalardan oluşan yeni bir proje üzerinde çalışıldığının da sözlerine ekleyen Zarif Noyan, bahse konu projenin, lansmanının Nisan ayında yapılacağını duyurdu.

 

İskele’ye AVM!

   Yaptıkları yatırımlarla İskele’ye değer katan Noyanlar Şirketler Grubu’nun, bölgeye, AVM inşa etmeyi planladıklarını da müjdeledi.

   Zarif Noyan, AVM’nin bölgenin ihtiyacına cevap vereceğini dile getirdi ve şöyle devam etti:

   “AVM projesi, 2018’de, beni en çok heyecanlandıran projelerden biri olacak. Proje,  İskele’nin ihtiyaçlarına cevap verecek. Dükkanlardan, çocuk oyun alanlarına, restoranlardan bowling salonuna kadar uzanan AVM’nin bölge insanımız için bir çekim merkezi olacağını düşünüyorum.”

   AVM’nin ayrıca, bölge insanına iş sahası da açacağını kaydeden Zarif Noyan, proje detaylarını, yakında paylaşılacağını ifade etti.