Ülkemizin önde gelen köklü şirketlerinden Noyanlar Group, Property NC dergisinin her sene düzenlediği ‘’Property NC Awards’’ emlak ödülleri töreninde 3 büyük ödüle layık görüldü.  Noyanlar Group ‘’Best Builder’’ ve ‘’Best Developer’’ (En iyi inşaat firması, En iyi müthahit firması) dallarıda ödüller aldı. Ayrıca Gazimağusa’da konumlanan Angel Towers, ‘’Best residential commerical complex’’ ödülü aldı.

Projelerini İskele, Long Beach bölgesinde yoğunlaştıran Noyanlar Group’un Sea Life Residence, Royal Sun Residence ve Royal Life Residence 3 farklı residans projesi bulunmakta. Ayrıca Noyanlar müşterileri bölge içinde farklı bir kültür moziyaği oluşturmaktalar. İngitere, Rusya, Çin, Norveç, İsveç, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Avustralya, İsrail, Almanya, Ukrayna, Türkiye, Kazakistan, ve Avusturya’dan oluşan müşteri kitlesine sahip olan şirket, her sene sık sık, dünyanın farklı şehirlerinde düzenlenen fuarlara katılıp tanıtımlar yapıyor.

Noyanlar Group Şirket Direktörü Ahmet Noyan konu ile ilgili olarak: ‘’Property NC Awards, töreninde aldığımız 3 büyük ödül bizi bir kere daha gururlandırdı. Öncelikle bunda emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim. Noyanlar Group olarak her zaman kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çalıştık, her zaman ülkemizin geleceğini düşünerek yatırımlarımızı şekillendirdik. Bu tarz etkinliklerden gelen kazanımlar, çıktığımız bu yolda bize moral ve motivasyon olarak geri dönüyor’’ şeklinde konuştu.

Noyan: 2016’da 400’e yakın aileyi ev sahibi yaptık

Ülke ve bölgedeki siyasi konjektüre rağmen satış potansiyellerini koruduklarını söyleyen Ahmet Noyan: ‘’2016 yılında önceden satmış olduğumuz 300 evin teslimini yaptık,  ayrıca 400’e yakın bir sayıda yeni ev satışı gerçekleştirdik. Mevcut siyasi konjektürden etkilensekde, yeni pazar arayışlarına girerek satış rakamlarımızı istediğimiz noktada tutmayı başardık. Yerli halkımızın bize duyduğu güven ve ilgi ise bize güç vermekte.

Yerli Halkımıza Özel!

Yeni yıl arifesi olması nedeniyle, Kıbrıs halkına özel bir yeni yıl kampanyası belirlediklerini söyleyen Ahmet Noyan, bu kampanyanın kendileri için bir nevi kutlama niteliği taşıdığını ifade etti. Noyan: ‘’Bu kampanya vesilesi ile Noyanlar Group olarak tüm halkımızın yeni yılını kutlarız. %18’lere varan indirimler ve diğer avantajlar için bizi www.noyanlar.com adresinden takip edebilirsiniz’’ şeklinde konuştu.