Yarım asra yakın tecrübeye sahip Noyanlar Şirketler Grubu, gayrimenkul almak isteyenler için 10 farklı projede yer alan 280 adet örnek daireyi gösterime sundu.

İskele ve çevresine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve kurumsal yapısıyla güven veren Noyanlar Şirketler Grubu, her bütçeye ve her zevke uygun modern ve lüks konutlar inşa etmeye devam ediyor.
Şirket, yaza hızlı girerek, projelerinin tümü için 280 adet örnek daireyi gösterime hazırladı ve yatırımcıların beğenisine sundu.
İskele bölgesinde yer alan Sea Life Plus, Royal Sun Residence, Royal Life Residence, Park Residence, Sea Pearl Residence, Four Season Life ve Gazimağusa şehir merkezindeki Angel Towers’taki örnek daireler, yatırımcıya aldığı konutu önceden ve birebir olarak görme fırsatı sunuyor. 10 farklı projede yer alan 1+1, 2+1 ve penthouse tipi daireler, banyodan mutfağa, yatak odasından salona kadar kaliteli işçilik ve en yüksek kalitede malzeme ile inşa ediliyor. Residence, Towers, Villa ve tüm projelerin söz verildiği tarihte teslime hazır hale gelmesi için büyük uğraş veriliyor. Tüm projeler içerisinde açık havuz, su parkı, kapalı havuz, restoranlar, bar, spa, sinema salonu, spor salonu, oyun alanı, oyun sahası, kapalı ve açık otopark ve güvenlik hizmetlerinin bulunması, alıcılara ayrıcalık hissettiriyor.
Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, kaliteye daima değer verdiklerinin teslim ettikleri tüm projelerde görüldüğünü belirterek, devam eden projelerinin de kalitenin ön planda tutularak inşa edildiğinin altını çizdi.