Kıbrıs’ın en güçlü ve en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Noyanlar Şirketler Grubu, Long Beach bölgesinde bulunan yatırımlarından sonra Mağusa bölgesinde de yeni bir proje başlattı. Mağusa’nın kalbi sayılacak önemli bir noktada inşa edilecek olan Angel Tower, göz alıcı projesiyle dikkat çekiyor.  Şehrin tam merkezinde yer alacak olan yeni proje Mağusa’nın her yerine safaece 1 dakikalık bir mesafede bulunuyor.  Noyanlar Şirketler Grubu’ndan verilen bilgiye göre 37 dükkan ve 98 konuttan oluşacak olan Angel Towers’de 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tipte konut modelleri ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturuluyor. Mağusa’nın yeni bir alışveriş merkezine dönüşecek olan Angel Towers; ofis, büro ve işyeri kullanımına uygun dükkanları ve görkemli yapısı ile inşa edilmeye başlandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada yeni proje £59.900’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Farklı Alternatiflerin buluşma noktası
“Mağusa’nın kalbi bu merkezde atacak” sloganıyla yola çıkan firmanın yeni projesinde dükkanlar, Ofisler, iş yerleri, Daireler, Kapalı otopark, Restaurant, Spor salonu, Eczane, Kat hizmetleri, Atm ve benzeri tüm hizmetler elinizin altında olacak..

Doğru yer, doğru zaman, doğru yatırım
Stratejik ve merkezi konumu ile Mağusa’ nın gözdesi olan Angel Towers Mağusa şehrinin tarihi dokusu, ticari ve eğitim alanındaki gelişimi göz önüne alınacak olursa yatırım için en ideal proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Ayrintılı bilgi

Noyanlar Şirketler Grubu Londra Ofisi
457, Est Green Road
London N15 3PW
Tel: 020 8881 8888