Noyanlar Şirketler Grubu yep yeni projeleri ile Mağusa ve İskele’ye damgasını vurmaya hazırlanıyor. Royal Sun Residence projesi toplam 957 konutla Kıbrıs’ın en iddialı projesi. 

Ülkenin en köklü şirketlerinden Noyanlar Şirketler Grubu, toplam 70 dönümden oluşan Royal Sun Residence projesinin geçen yıl satışa açılan ilk etabının ardından, projeye ve bölgeye gösterilen ilginin giderek artması sebebi ile projenin diğer etaplarını da satışa açtı. Şirket, 3 aydan 36 aya kadar teslim süreleri ile dev projede her türlü ödeme kolaylığı sunuyor. Royal Sun Residence projesi ilk etapta bulunan aktivite ve hizmetlere yenileri ekleniyor. İlk etap içerisinde bulunan site güvenliği, aktivite merkezi, aqualı yüzme havuzu, çocuklar için vitamin bar ve oyun alanları, restoran ve kafe, havuz ve roof barı,  hediyelik eşya dükkanı, kuaför, güzellik salonu, bisiklet-yürüyüş yolları, süpermarket, sauna, spor salonu gibi hizmet ve servislerine yenileri ekleniyor.
Yeni satışa açılan Royal Sun Residence etaplarında, 3 açık yüzme havuzu, 1 kapalı termal yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kafeler, restaurantlar, 1 yeni spor salonu, basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, piknik alanları ve yeşil alanlar gibi yenilikler Royal Sun’dan ev sahibi olan ve olmak isteyenler için tasarlandı.

 7 farklı model

İlk etapta olduğu gibi yeni satışa açılan etaplar içeriside studiolardan, 1+1 dairelere, 2+1 daire, bungalow, tripleks modellerden, 3+1 tripleks villalara kadar   £ 22,400’den başlayan uygun fiyatlarla 7 farklı model müşterilerin beğenisine sunuluyor.   

Long Beach’ de yatırım yapan kazanacak

Noyanlar Şirketler Grubu tarafından Long Beach’te geliştirilen geniş çaplı birçok konut projesi, turizme yönelik otel projeleri ve İskele Belediyesinin geliştirdiği sahil geliştirme projesi ile yatırım yaparken müşterilerin geleceklerini de garanti altına almalarını sağlamak hedefleniyor. Long Beach’de yatırım yapanların kazançlı olmaları ve Kıbrıs’ın en güzel sahilinde yaşamak ayrıcalığı sunmak da hedefler arasında.

Sadece £ 1,000 peşinat

Herkesin Long  Beach’li olması ve karlı bir yatırıma imza atması için  şirket tarafından yeni bir kampanya oluşturuldu. Sadece £ 1,000 peşinatınız ile sözleşmenize imza atabilir, studio daireler için aylık  £ 300, 1 yatak odalı daireler için aylık  £ 400,  2+1 daireler için aylık  £ 600 ödemeler ile yeni bir eve sahip olabilmek mümkün.

Yeni projeler yolda

Royal  Sun Residence’ın hemen ardından, 14 dönümlük yeni yeni proje, Long Beach Park Residence için tasarım çalışmalarına başlayan şirket, ayrıca Long Beach’de 2015 yaz döneminde hizmete girecek Sea Life Hotel için de inşaat çalışmalarına başlamış durumda. Long Beach Park Residence, denize yürüyüş mesafesinde konumu, güvenlik, eğlence, yatırım, kazanç, tatil, huzur ve daha birçoğu Royal Sun Residence’de sizleri bekliyor.

 

Londra Merkez: 455 West Green Road, London N15 3PW

Tel: 020 8881 8888 / 07788 232 522