BU CADDEDE YOK, YOK…Noyanlar Group of Companies, İskele’yi yeniden yarattı… Şirket, Long Beach Royal Life Residence Life üzerinde bulunan Royal Caddesi’nin açılışını yaptı. Royal Life Bar, Mardo, Onur Turism, Nail Art Studio, Eczane, Royal Trend, Kasap ve Süpermarketle hizmet veren cadde, İskele’nin gözdesi oldu.

NOYANLAR GROUP’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER… KKTC Başbakanı Ersin Tatar, İskele bölgesine Noyanlar Şirketler Grubu’nun yapmış olduğu devasa yatırımlara dikkat çekerek yatırımcıların önünün açılarak ülke ekonomisinin daha da güçleneceğini kaydetti. Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de, Noyanlar Şirketler Grubu’nun özellikle İskele bölgesindeki yatırımlarına işaret ederek “Gururumuz oldu” dedi.

Kuzey Kıbrıs’ın en köklü ve güvenilir inşaat şirketlerinden Noyanlar Group of Companies, sektördeki 46. yılını görkemli törenle kutladı.

Yaklaşık 4 bin 500 konutla İskele’yi yeniden yaratan Noyanlar Group of Companies, Long Beach Royal Life Residence Life üzerinde bulunan Royal Caddesi’nin de açılışını gerçekleştirdi.

Cadde üzerinde Royal Life Bar, Mardo, Onur Turism, Nail Art Studio, Eczane, Royal Trend, Kasap ve Süpermarket yer alıyor.

Bu özel günü daha da anlamlı kılan bir kutlama daha aynı gün yapıldı.

Şirket kurucularından Gökhan Noyan’ın yeni yaşının kutlandığı gecede, havaii fişek gösterileri, kutlamayı şölene dönüştürdü.
KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri ve Mağusa Milletvekili Ersan Saner ile UBP Mağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu’nun da hazır bulunduğu törene, çok sayıda yerli ve yabancı davetliler katıldı.

Noyanlar Group of Companies Direktörü Ahmet Noyan, açılışa katılan tüm konuklarına teşekkür etti.

Tatar: Yatırımcıların önü açılacak
KKTC Başbakanı Ersin Tatar, İskele bölgesine Noyanlar Şirketler Grubu’nun yapmış olduğu devasa yatırımlara dikkat çekti.

Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi'ni kapsayan emirnamelerin çevreyi de dikkate alarak yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başbakan, yatırımcıların önünün açılarak ülke ekonomisinin daha da güçleneceğini kaydetti.

Tatar, konuşmasını hem Türkçe, hem İngilizce olarak gerçekleştirdi.
 

Gürcafer: Gururumuz oldu
Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de, Noyanlar Şirketler Grubu’nun özellikle İskele bölgesindeki yatırımlarına dikkat çekerek, ülke ekonomisine yapmış oldukları katkıyla Müteahhitler Birliği’nin gururu olduklarına vurgu yaptı.