* Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen inşaat firmalarından; Noyanlar Şirketler Grubu, Döveç Şirketler Grubu, Recaioğlu Şirketler Grubu ve Tunalı İnşaat biraraya gelerek, adada ilk olma özelliğini taşıyan Four Seasons Life Projesini İskele Bölgesi’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Mine AVKIRAN NUR

İnşaat sektörünün dört güçlü ortağı, Four Vision Development adı altında bir araya gelerek İskele Bölgesi’nde deniz sıfır lüks konutlardan oluşan Four Seasons Life projesini hayata geçriyor. İnşaat dünyasının önde gelen şirketleri; Noyanlar Şirketler Grubu, Döveç Şirketler Grubu, Recaioğlu Şirketler Grubu ve Tunalı İnşaat’ın bu dev projesinin tanıtımı Golden Tulip Hotel’de gerçekleştirildi.  
Tanıtım etkinliğine, siyasiler başta olmak üzere, inşaat ve emlak sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasından seçkin davetliler katıldı. Etkinlikte, Four Seasons Life projesinin dev maketi de yer aldı.
Tanıtımın başında, Four Vision Development'i oluşturan Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, Döveç Şirketler Grubu Direktörü Burçin Döveç, Recaioğlu Şirketler Grubu Direktörü Okan Recaioğlu ve Tunalı İnşaat Direktörü Ceyhun Tunalı platformda bir araya geldi. 


Tunalı: Proje
,Kuzey Kıbrıs’ı tüm dünyaya tanıtacak

Four Vision Development'in ortakları adına konuşma yapan Ceyhun Tunalı, tümü de aile şirketi olan dört kuruluşun önemli başarılara imza attığını ve herzaman tatlı bir rekabet içerisinde olduklarını söyledi. Ayaküstü bir sohbet sırasında, neden Kuzey Kıbrıs’ta yaşayanların daha güzel sosyal alanlara sahip yerlerde yaşamadığı düşüncesinden hareketle yola çıktıklarını belirten Tunalı, yoğun uğraşın ardından Four Seasons Life Projesini İskele bölgesinde hayata geçirme aşamasına geldiklerini ifade etti. Ceyhun Tunalı, projenin gerek KKTC ekonomisine gerekse turizmine ciddi katkı sağlayacağını düşündüklerini kaydederek, Four Seasons Life’ın Kuzey Kıbrıs’ı tüm dünyaya tanıtabilecek bir proje olduğunu söyledi.

“Dört aile şirketini de, ikinci kuşak yönetiyor”

Tanıtım etkinliğinde konuşma yapan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de, inşaat sektöründe önemli yere sahip dört şirketin kurucularının işleri ikinci kuşağa devrettiğine dikkat çekerek, ikinci kuşak yöneticilerin de ortaklık kurarak önemli bir projeye imza attığını belirtti.
dört şirketin kollektif bir çalışma sergilemesini takdir ettiğini söyleyen Gürcafer, ülkede yapılması gerekenin de bu olduğunu kaydetti.

Noyan: Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz

Satış alanında 17 yıllık deneyimi bulunan Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan ise, North Cyprus UK Gazetesi’ne projenin detaylarını anlattı.
Zarif Noyan, “Denize sıfır bir yaşam” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, İskele Bölgesi’nde inşa edilecek modern ve lüks villalar ile stüdyo tipi dairelerin denizin hemen yanında yer alacağını ifade etti. Birçok insanın deniz kenarında konut sahibi olmayı hayal ettiğini anımsatan Noyan, Four Seasons Life projesiyle hayalleri gerçeğe dönüştüreceklerini söyledi.
Zarif Noyan, site içerisinde, 200 metrekare villalar ve 36 metrekareden başlayan stüdyo tipi daireler olmak üzere 420 konut yer alacağını vurguladı.
Noyan, ayrıca,  Four Seasons Life Projesinin adada tek olma özelliğini taşıdığını da anımsatarak, denize sıfır site alanı içerisinde, yüzme havuzu, kumsal restoran ve sauana gibi aktivite alanları bulunduğunu belirtti.