İskele ve Gazimağusa bölgesinin çehresini değiştiren yatırımlarıyla bilinen ve İskele Long Beach bölgesinin marka değeri kazanmasında büyük payı olan Noyanlar Group of Company, inşaat sektöründe hizmet veren şirketlerinden Kömürcügil Construction ile birlikte İskele Long Beach’te yeni bir projenin inşasına başladı.
İskele Long Beach, doğal güzelliği yanında sosyal alanları ve aktiviteleriyle her gün modernleşirken, bu bölgeye kazandırılacak olan Riverside Life Residence her geçen gün yükseliyor.
Proje hakkında North Cyprus UK Gazetesi’ne bilgi veren Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, Riverside Life Residence'ın her geçen gün büyüyen ve gelişen İskele Long Beach bölgesinde inşa edilmeye başlandığını ifade ederek, projenin 23 dönüm arazi içerisinde yer aldığını, 5 blokta toplam 810 konut olacak şekilde tasarlandığını, ayrıca 14.870 metrekare yeşil alan ve rekreasyon alanının planlandığını belirtti.


 

Sosyal alanlara sahip 4 tip daire ve ticari alanlar inşa aşamasında
 

Riverside Life Residence'in stüdyo tipi, 1+1, 2+1 ve geniş teraslı penthouse tipi konutlar yanında caddeye bakan ticari alanlara da sahip olacağını ifade eden Zarif Noyan, gerek konut gerekse ticari alanların yüksek kira getirisine sahip ve mükemmel bir yatırım özelliği taşıdığına vurgu yaptı.
Noyan, Riverside Life Residence'tan daire alanların açık havuz, kapalı havuz, restoranlar, bar, spa, sinema salonu gibi hizmetlere sahip olacağına ve daire sahiplerinin sürekli tatilde hissi yaşayacağına dikkat çekerek, sitenin ayrıca modern güvenlik sistemleri ile korunacağını belirtti.


 

Riverside Life Residence'ın eşsiz bir lokasyona sahip
 

Riverside Life Residence'ın eşsiz bir lokasyona sahip olduğuna işaret eden Noyan, şöyle devam etti:

"Long Beach sahili başta olmak üzere, büyüleyici manzaralar ve tarihi yerler Riverside Life'a yürüme mesafesi uzaklığındadır. Altın bir kumsalı ve masmavi bir deniziyle 1.5 km uzunluğundaki Long Beach sahilindeki berrak bir suda yüzme keyfi başta olmak üzere yürüyüş- koşu parkuru, bisiklet parkuru, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, engelsiz oyun alanı ve yiyecek-içecek stantları bölgede yaşayanların hoşça vakit geçirebilmesini sağlıyor.
Long Beach bölgesinde yaratılan sahil yolu, gün boyu dinlenmek, kitap okumak ya da spor yaparak vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. İsteyen kitabını alıp çimlere uzanıyor, isteyen deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ya da bisiklet keyfi yapıyor.
Kurulan oyun ve spor alanında ise çocuklar keyifli vakit geçirebiliyor.
Ayrıca, Long Beach’in denizinin dönem dönem dalgalı oluşuyla rüzgar sörfü de yapılabiliyor".