Yeni yıla güzel bir başlangıç yapıp yeni konut sahibi olarak girmek isteyenler, İskele Long Beach’te inşası süren Riverside Life Residence’i tercih ediyor

Güçlü yatırımlarıyla bilinen Noyanlar Group of Companies ile Kömürcügil Construction’ın İskele Long Beach’te inşa ettiği Riverside Life Residence, yükselmeye devam ediyor.
23 dönüm arazi içerisinde yer alan ve 5 bloktan oluşan 817 konutluk Riverside Life Residence’ta 4 tip daire seçeneği mevcut.

Stüdyo tipi, 1+1, 2+1 ve geniş teraslı penthouse tipi konutlar yanında caddeye bakan ticari alanlar da projede yer alan yatırım fırsatlarından biri.
Deniz ve dağ manzaralı River Corner Blok ve Mountain Blok, yeşil alan manzaralı River Park Blok, güneşin doğuşunu görebileceğiniz Sunrise Blok ve gün batımını izleyebileceğiniz Sunset Blok’taki daireler, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.

Modern güvenlik sisteminin sağlanacağı projede, tüm alanlar güvenlik kameralarıyla donatılacak. Tüm dairelerde, uydu TV, Interkom sistemleri, merkezi klima, merkezi su temini de mevcut olacak.
 

Sosyal aktivite alanları ayrıcalık katıyor
 

Riverside Life Residence’tan daire alanlar, site içerisinde yer alan açık havuz, su parkı, kapalı havuz, restoranlar, bar, SPA, sinema salonu, spor salonu, oyun alanı, oyun sahası, bisiklet yolu, kapalı ve açık otopark, çamaşırhane, kapıcılık hizmetinden yararlanarak kendilerini ayrıcalıklı ve sürekli tatilde hissedecek.
Riverside Life Residence’taki daire sahiplerine özel yeşil alanlar da düşünülen bir başka ayrıntı.

Projede, 14 bin 870 metrekarelik alan içerisinde yeşil alan, barbekü alanları, parklar, spor alanlarının yer alacağı ve peyzaj bakımının yapılacağı rekreasyon alanı da planlandı.


 

Teslim tarihi Ağustos 2023
 

Ağustos 2023’te teslim edilecek şekilde inşa edilen Riverside Life Residence’teki dairelerin başlangıç fiyatı, 37.000 STG olarak belirlendi.
İskele Long Beach’te inşa edilen Riverside Life Residence’ın lokasyonu da, daire sahiplerine avantaj sağlıyor.
İskele Long Beach bölgesinde yaratılan sahil yolu, gün boyu dinlenmek, kitap okumak ya da spor yaparak vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. İsteyen kitabını alıp çimlere uzanıyor, isteyen deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ya da bisiklet keyfi yapıyor.
Kurulan oyun ve spor alanında ise çocuklar keyifli vakit geçirebiliyor. Ayrıca, Long Beach’in denizinin dönem dönem dalgalı oluşuyla rüzgar sörfü de yapabiliyor.