Döveç Construction uzun yıllara dayanan tecrübesi ve yenilikçi vizyonu ile mükemmel bir projenin daha temelini atmış bulunuyor. Gazimağusa Sakarya Bölgesinde inşaatına başlanan Golden Residence, farklı konsepti ve sahip olduğu sosyal olanakları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şehrin merkezinde, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanaklara (alışveriş merkezi, okul, kafe hastahane vs.) yürüme mesafesinde olan proje 87 daireden oluşuyor. Golden Residence açık ve kapalı yüzme havuzu,lobby hizmeti, oyun parkı, sauna ve spor salonu gibi yaşam kalitenizi artıracak bir çok özellik içeriyor. 1, 2 ve 3 yatak odalı dairelerden oluşan yeni proje, ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için farklı seçenekler sunuyor. Lansman fiyatları ve kişiye özel ödeme koşulları ile satışa sunulan daireler yoğun ilgi görüyor.

Döveç Construction satış direktörü Buğra Döveç, Golden Residence’a olan yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını, yeni projenin gelişen Gazimağusa’da yaşam standartlarını yükselten bir konsepte sahip olduğunu ve şehrin bu tür yapılarla değer kazanacağını belirtti.

 

 

İletişim Bilgileri

Muharrem Döveç Apt, Salamis Yolu, Mağusa

http://dovecconstruction.com

T: +90 392 444 0515

Email: [email protected]