Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün ödüllerle taçlandırdığı başarılı şirketi Carrington Grup, Girne, Ozanköy, Bahçeli ve Esentepe’de inşa ettiği yabancı yatırımcıların rağbet gösterdiği çağdaş projeleriyle Kuzey Kıbrıs inşaat sektörüne damgasını vurdu.
Carrington Group’un Girne’nin simgesi olacak, farklı mimarisiyle ayrıcalık yaratacak Türk koçanlı arazi üzerine konumlanan 10 katlı yeni projesi Gold Tower da oldukça iddialı.
Projeleri hakkında gazetemize bilgi veren Carrington Group Direktörlerinden Şükrü Karakaya, Girne kentinin en prestijli caddesi Semih Sancar Caddesi üzerinde yer alan ve tamamlandığı zaman ülkenin en prestijli binası olacak Gold Tower Projesi hakkında bilgi verdi.
Karakaya, adanın en güzel manzarasının bulunduğu, dağ ve denizin buluştuğu noktada, 10 katlı, Türk koçanı üzerinde konumlanan apart otel niteliğindeki Gold Tower’in Girne’nin simgesi olacağını kaydetti.

Konfor ve rahatlık garantisi

45 adet ultra lüks süit daire, zemin katta ise çekim noktası olabilecek iş dünyasına yönelik büyük dükkanların bulunduğu, konfor ve her türlü detayın yer aldığı proje şehir merkezine yürüme mesafesinde.
2 yatak odalı dairelerde 90-100 m2 arası, 3 yatak odalı dairelerde 120- 150 m2 terasları bulunan Gold Tower çağdaş bir çizgiyle dizayn edildi.
Şükrü Karakaya, Girne’nin simgesi olacak bu projeyi Amerika ve Kıbrıs’tan mimarlarla çalıştıklarını kaydetti.
Girişte resepsiyonu bulunan çağdaş bir anlayışla yönetilecek, jeneratör sistemi de dahil yaşamı kolaylaştıracak detayın yer aldığı Gold Tower, her yönüyle konfor ve rahatlığı hissettirecek.

Gold Tower kapılarını dünyaya açacak

Yaşama ayrıcalık katacak Gold Tower’da 2 yatak odalı lüks daireler 134 bin sterlinden, 3 yatak odalı daireler de 160 bin sterlinden  başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Direktör Karakaya, booking.com ve birkaç büyük şirketle anlaşma yaptıklarını söyleyerek Gold Tower’ın dünyaya açılacağı mesajını da verdi. Karakaya, 2017 öncesinde tamamlanması planlanan Gold Tower Projesinin koçanlarının da 2018 yılına girmeden önce teslim etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Carrington, ciddi projelerle inşaat sektörüne damgasını vurdu

Turizmin incisi Girne’de kısa süre sonra anahtar teslimi için hazırlanılan Carrington 11 projesi yanında, şirketin, Girne Çevre yolu üzerinde 45 dairelik Carrington 22 projesinin de satışlarına başlandı.
Carrington 22’de 1+1 daireler 55 bin sterlinden ve 2+1  daireler 65 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Doğa tutkunlarını cezbedecek proje: Sea Magic Park

Carrington’un Esentepe deniz kenarında bulunan Sea Magic Park projesi de, Korineum Golf Resort’a sadece 5 dakika sürüş mesafesinde şehre yakın muhteşem konumuyla dikkat çekiyor.  Doğa tutkunlarını cezbedecek Sea Magic Park, 3 ve 4 yatak odalı (180 m2 - 230 m2), her biri ayrı havuzlara sahip 12 adet villadan ve (1,2 ve 3 yatak odalı) 7 birimden oluşan 14 apartmanı barındıran lüks bir proje.
Sea Magic Park’ta kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spa/ hamam ve kapalı oto park bulunan site içerisinde ortak barbekü alanı ve kafe, mini golf ve futbol sahası gibi sosyal aktivite alanlarının da yer alıyor.

“Bırakacağımız en büyük miras dürüstlük ve güven”

Carrington İnşaat Şirketi Direktörü Şükrü Karakaya, aynı zamanda Girne Belediyesi Meclis Üyeliği de yapan siyaset dünyasının renkli siması eşi Burcu Karakaya ile birlikte ortak oldukları Carrington İnşaat Şirketi’nin aile şirketi olduğunu belirtti.
Aile şirketi olmalarının ileriye yönelik bir şirket olduklarının göstergesi olduğuna işaret eden Karakaya, ileride çocuklara bırakacakları en büyük mirasın dürüstlük ve güven olduğunu kaydetti.
Karakaya, “Her yaptığımız yatırımda, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu güne kadar her zaman koçan ve tapu işlemlerini zamanında yaptık. Bu konuda garanti veriyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleriyle de halkın yanında…

Carrington Group’ta aynı zamanda Carrington Rent A Car’la 60 araçlık araba kiralama hizmeti de bulunuyor. Bunun yanında, Şükrü ve Burcu Karakaya, insancıl yaklaşımları ve sosyal sorumluluk projeleriyle de isimlerinden söz ettiriyor. Carrington, Kanser Hastaları Derneği yararına her yıl binin üzerinde katılımcının yer aldığı, Esentepe Eğlence Koşusu ve Gezi Yürüyüşü’nün ana sponsoru.  

 

Şimdi bu mutluluğu yakalamanın formülünü açıklayalım.

- Bizimle çalışan arkadaşlarımız için işe geliş-gidiş saati gibi bir prosedür yerine, işini zamanında ve eksiksiz teslim etme prensibi uygulanmaktadır.

- Kalp kazanmayı, para kazanmaktan daha önemli buluruz.

- Işimizi komisyonculuk olarak algılamayız.

- Aç açıkta kalsak da, istemediğimiz hiçbir işi yapmayız.

- Bizi dinlemeyenlerle çalışmayız, mesleğimize saygısızlık yaptırmayız.

- Para için sevimli olamayız ve takla atmayız.

- Müşterinin ayağına gitmekten gocunmayız.

- Beyan ettiğimizin dışında iş yapmayız, her işe bulaşmayız.

- Heyecan duymadığımız işe kalkışmayız.

- Dürüstlüğümüze ve doğruluğumuza toz kondurmayız.

- Yıllar geçse de, söylediğimiz sözün, yaptığımız işin arkasından kaçmayız.

- Bütçenin büyüklüğüne, küçüklüğüne göre tavır takınmayız.

- Başkasının arkasını asla toplamayız.

- Yaptığımız hiçbir işten utanmayız, utanacağımız işi yapmayız.

- İşimizle ilgili, kendimizden başkasını suçlamayız.

- Amatör bir ruhla çalışma kavramına inanmayız, profesyonellikten şaşmayız.

- Başkasının parasını kullandığımızı hiç aklımızdan çıkartmayız.

- Cesur olmaktan, fikir üretmekten ve karşı çıkmaktan korkmayız.

- Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan müşterilerimizi asla unutmayız…

Ne mutlu bize..