Bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan Aquamarine Residence’ta; 37 daire, 7 dükkan, firmaya ait 4 katlı ofis binası, üçüncü katta havuz, fitness center, kafe- bar, hamam, sauna, 40 araçlık kapalı park yeri bulunuyor.

 

Girne Bölgesi’de İnşaat Sektörünün yükselen firmalarından Nurel Construction, Aquamarine Residence ile çağın modern yaşam anlayışına uygun bir proje sundu.
Nurel Construction Direktörü, ülkenin genç yatırımcılarından Redif Nurel, Girne’nin en işlek caddelerinden Ecevit Caddesi üzerinde bulunan Aquamarine Residence için “Bu projemiz adada tek rezidans kültürünün yaşatılacağı projedir.  Hem proje bakımından hem de konumu bakımından şu anda tektir” diyerek iddialı konuştu.
Nurel Construction’un 20’inci projesi
Aquamarine Residence’ın üçüncü katında yüzme havuzu, fitness center, kafe- bar, hamam, sauna, 40 araçlık kapalı park yeri, bulunuyor. Bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan projede 60 bin sterlinden başlayan fiyatlarla 37 daire, 7 dükkan, 4 katlı ofis inşa ediliyor.

Redir Nurel’in inşaat sektörüne girişi

Redif Nurel, 2002 yılında askerliğini bitirdikten sonra 2003 yılının başlarında mimarlık ofisini açtığını söyleyerek, bir yıl içerisinde daha çok kazanç elde edeceği düşüncesiyle inşaat sektörüne girdiğini ve 2004 yılından bu güne de inşaat sektörünün içerisinde olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün en güçlü firmalarından biri olduklarını ifade eden Nurel, 80 kişilik kendi ekibi ve çalıştıkları taşeron firmalarla 180’e yakın kişiyle işleri yürüttüklerini anlattı. Bünyelerinde bulunan mobilya atölyesi,  ferforje atölyesiyle de birçok işlerini kendi bünyelerinde hayata geçirdiklerini dile getiren Nurel, bu nedenle de kalitede ve teslimatta süre sıkıntısı yaşamadıklarını ifade etti.

“En iyi referansımız yaptığımız işler”

Kaliteli ve uzun ömürlü iş yapmayı amaç edindiklerine değinen Nurel, “Yaptığımız işler en iyi referansımızdır” diyerek,  5 yıl önce yaptıkları binaların halen daha yeni durduğunu, yaptıkları işlere 5 yıl garanti vermelerine rağmen bu konuda hiçbir sorun yaşamadıklarını kaydetti.
Redif Nurel, yüzde 30 peşinat ödeyerek 45 bin- 470 bin sterlin aralığında Nurel Construction’dan daire alınabileceğini sözlerine ekledi.

Girne’de değer artıyor!

Daha önceleri yaptıkları apartman tipi projelerde kendilerinden daire alanların hem malın değerli olması açısından hem de kira geliri açsından güzel bir yatırım yaptıkları düşüncesinde olduğunu kaydeden Redif Nurel,  Girne bölgesinde alınan bir malın değer kaybetmeyeceğini ifade etti.
Redif Nurel, Girne’de arazinin kısıtlı olmasından ötürü, bir yayılma yaşanmayacağını, bu nedenle de talebin sürekli artış gösterdiğini kaydetti. Nurel, talebin yüksekliğinin de hem kira gelir artışı hem de fiyat artışına neden olduğunu anlattı.

Alsancak’ta yapacağı bir daireyi bağışlayacak

Sosyal yönden faal kişiliğiyle de dikkat çeken, Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Mali İşler Sorumlusu görevi yanında Alsancak Yeşilova Spor Kulübü Başkanı’da olan Redif Nurel, Alsancak bölgesinde hayata geçirmeyi planladığı yeni projesinden bir daireyi de Alsancak Spor Kulübü yararına bağışlayacağını ifade etti.
50 bin sterlinden başlayan fiyatlarla, 4 bloklu 42 daireden oluşacak ve içerisinde yüzme havuzu da olacak yeni projenin önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanacağını kaydetti.

“Eşdeğer garanti değildir’ söylemleri yanlış”

Son günlerde ortaya atılan “Eşdeğer garanti değildir” söylemleri ve mülkiyet konusundaki spekülasyonları da değerlendiren Nurel, bunların Kıbrıs Rumlarının ortaya attığı yanlış söylemler olduğunu, amacın Kuzey Kıbrıs ekonomisine darbe vurmak olduğunu savundu. Nurel, kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu iddialara inanılmaması gerektiğini işaret etti.