Four Vison Development çok ses getirecek 2. Propjesi olan Four Seasons Life 2’yi muhteşem bir lansman ile tanıttı. Four Seasons Life Havuz Başında gerçekleşen tanıtıma yoğun ilgi vardı. Geceye katılan ve son 72 saatte pcr yada antijen test sonucu gösteremeyen konuklara girişte antijen testi uygulandı. Alanda tüm sağlık önlemleri alınırken, bir ambulansta hazır bekledi. Harika bir konser ile başlayan gece direktörlerin konuşmaları, tanıtım videosunun gösterimi, proje sunumu, başbakan ve cumhurbaşkanın konuşmaları ile devam etti. Havai Fişek gösterimiyle gök yüzü aydınlanırken konuklar DJ parti ile eğlenceli anlar yaşadı. Proje tüm katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Proje Lansmanına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, UBP Genel Sekreteri Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, basın mensupları ve iş dünyasından birçok isim konuk oldu.

Kuzey Kıbrıs’ın köklü , sektöründe önemli ve büyük projelere imza atmış 4 inşaat firmasının (Döveç Group, Noyanlar Group , Recaioğlu Group ve Tunalı Group’tan oluşan şirketlerimiz ) tecrübe, bilgi ve birikimlerini bir araya getirerek ,yapılmayanı yapmak için Four Vision Development şirketini kurmuştur. Farklı ve yenilikçi bir vizyonla , yüksek standartlarda tasarlamış olduğumuz Four Season Life projesi sizlere denize sıfır bir yaşamın ayrıcalıklı dünyasını sunuyor.

ç

Four seasons life , konut sahiplerine özgün, modern tasarımı ile sizlere huzur dolu bir yaşamın yanında, karlı bir yatırım fırsatı sağlamaktadır. Projenin tamamlanmasına 5 ay kadar bir süre olmasına rağmen, yerli ve yabancı yaklaşık 20’yi aşkın ülkeye %95 oranında satış yapılarak büyük bir başarıya imza atılmıştır. Four Seasons Life uluslararası bilinirliği ve yetkin jüri heyetiyle Kuzey Kıbrıs’ın en iyilerini ödüllendiren Propertync Awards tarafından 2019’da En İyi Sahil Kenarı Proje ödülüne layık görülmüştür.

Projeye yoğun talep dolayısı ile Four Vision Development , yine iskelenin en güzel noktasında eşşiz proje Four Seasons Life 1’in devamı olan Four Seasons Life 2’yi muhteşem bir lansman ile tanıttı.

Bulunduğu bölgeyle uyum sağlayan ve modern dünyanın ihtiyaçlarına cevap veren tasarımıyla Four Seasons Life 2, bölgenin doğal yapısını korurken iskele’nin sıra dışı güzelliğine de vurgu yapıyor.

Ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunan four seasons life 2 mutluluk ve huzur veren vizyonel bakiş açisiyla, Akdenizin el değmemiş güzelliğini mükemmel bir uyum eşliğinde yatırımcılara sunuyor.

Four Seasons Life 2, bölgenin doğal yapısını korurken iskele’nin sıra dışı güzelliğine de vurgu yapıyor.

Proje 61,000 m2 arazi alanı, 20.000 m2 inşaat alanı kullanarak toplamda 53,000 m2 peyzaj ve açık alanları ile 15,000 m2 yeşil alan, 20,000 kök bitki ve ağaçları ile yeşile ve doğaya ne kadar önem verdiğini göstermektedir.

Four Seasons Life 2 Mimarinin ve peyzajın doğal dokularına, ince düşünülmüş göz alıcı bir iç tasarıma sahip, tüm gereksinimleri karşılayabilecek fonksiyonlardan oluşan, huzuru ve mutluluğu yakalayacağınız toplamda 310 konut ve 16 ticariden oluşmaktadır.

Engelli dostu olarak tasarlanan proje kapsamında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aqua park, bisiklet ve yürüyüş yolları, fitness, spa / masaj – güzellik merkezi, tenis, basketbol ve voleybol sahası, restaurant, café, bar,root teras, beach bar, kids club ve daha bir çok sosyal faaliyet alanı yer almaktadır.

Kaliteli yaşamın tüm gereksinimlerini , konforlu ve kaliteli yaşamının tüm fonksiyonlarını sahip Four seasons life 2 projesi şimdiden %30’a varan ön talep almıştır.

Toplamda 748 konut ve 40 ticariden oluşacak proje alıcısına mutlu bir yaşam, yatırımcısına kazanç sağlamasının yanında, ülkemize ve bölgemize de büyük katkı sağlayacaktır. Ülkemize Toplamda yüz milyon sterlinin üzerinde döviz getirisi sağlamasının yanı sıra, devletimize de direk on sekiz (18)milyon dolaylı olarak da otuz yedi (37) milyon sterlinlik bir katkı sağlayacaktır. Projemiz hayata geçene kadar yaklaşık günlük üç yüz (300) kişiye istihdam sağlayacaktır.

Proje tamamlanıp hayata geçtiğinde 420 ailenin konaklamasından ,bölge halkımıza, ekonomimize ve ülkemize yaklaşık yılda 2 milyon sterlinlik katkı sağlayacaktır.

Four Vision Development Direktörleri;

Four Vision development için gurur kaynağı olan, çok önemli bir lokasyonda gerçekleştirdiğimiz yeni projemizin lansmanında bizlere eşlik eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

4 vision development’ın kuruluş vizyonu ülkemize yapılmış olan ve bundan sonra yapılacak olan en iyi projeleri ve en iyi lokasyonları yakalamak, ülke değerini artırırken yurt dışı tanıtımı için de etkin bir rol üstlenmek ve ülke insanımızın eğitimine katkıda bulunmaktır.

Faaliyette bulunduğumuz sektörde, bireye ve topluma saygılı, hukuğa ekonomiye ve ahlaki değerlere bağlı olarak toplum için en iyiyi yapabilmek ve ülke geleceğine yatırım yapmak bizler için en önemli misyondur. Vizyonumuzu devam ettirebilmek için misyonumuzu da en üst seviyede tutmalıydık. O nedenle four vision development olarak vizyonumuza uygun en iyi arazileri almaya hemde ülke ekonomisi ve eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.. Four vision development sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bölge okullarına ve eğitime düzenli olarak katkı sağlamaktadır.

Şimdiden bu projenin yapılmasında emeği geçen başta ortaklarımız ve Fourvision ailesi olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimizi ileterek projemizin şimdiden müşterilerimize , İskelemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler saygılarımızı sunarız.

Tanıtım gecemize teşrif eden, yanımızda yer alan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, UBP Genel Sekreteri Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, değerli basın mensupları ve İş Dünya’sının değerli temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Mavinin Eşsiz Tonları ve Muhteşem Doğayı Bir Araya Getiren Four Seasons Life II Lansman Fiyatları ile Satışta…

www.fourvisiondevelopment.com