Kıbrıs’ın en güçlü ve en köklü inşaat firmalarından biri olan Erbatu İnşaat Şirketi 2016 yılına yepyeni bir projeyle girdi.

Mağusa Yeni Boğaziçi bölgesinde pek çok projeye imza atan Erbatu, bu kez yine ayni bölgede ‘Pulya Villaları’yla yepyeni bir proje daha  başlattı. Orman ve denize yürüyüş mesafesinde, doğayla içice  olan Pulya Villaları bulunduğu konum itibarıyla bölgede eşsiz bir fyatırım fırsatı yarattı.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren şirket satış ve pazarlama sorumlusu Mehmet Madi Yerli, Pulya Villaları’nın oldukça şık bir mimari yapıya sahip olduğunu vurguladı. Son derece modern ve akıllı ev sistemleriyle donatılan yeni projelerinde toplamda 10 adet villa olduğunu kaydeden Yerli, her bir konutun tam bir arsa içerisinde konumlandırıldığını ve toplam olarak 220 metre kare kapalı kuillanım alanına sahip olduklarına dikkat çekti. Mimari ve estetik bakımından da çok titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Yerli, Erbatu’nun her zaman yaşanacak mekanlar inşa ettiğini kaydetti.

Villaların satış fiyatlarının £119.900’den başladığını ifade eden Yerli, geniş bahçe alanlarıyla birlikte gerçek anlamda müstakil villa inşa ettiklerini vurguladı. Her bir villanın 3 yatak odası, 1 çalışma odası, kapalı garajı ve teraslara sahip olduğuna dikkat çeken Yerli, 10 bin pound peşinatla herkesin bu projede yer alabileceğini kaydetti.